BAŞKAN OKTAY MARMARİS PAYINI ARTIRMAK İÇİN FUARLARDA

BAŞKAN OKTAY MARMARİS PAYINI ARTIRMAK İÇİN FUARLARDA

Marmaris Belediyesi ve turizmciler, pazar payını genişletmek için 24-27 Mart tarihleri arasında düzenlenen Uluslararası Belgrad Turizm Fuarına katıldı.

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, ilçe turizmin turist profillerini genişletmek için yurt dışı fuarlarında katılımı sürdürmeye devam ediyor. 24-27 Mart tarihleri arasında Uluslararası Belgrad Turizm Fuarı’nda yer alan Marmaris Belediyesi,’ne turizmciler de destek verdi. Belediye Başkan Yardımcısı İhsan Öztürk, Belediye Meclis Üyesi Ali Kırlı gibi turizmcilerin de iştirak ettiği fuarda Sırbistan Seyahat Acenteleri Birliği, ülkenin önde gelen turizmcileri destek verdi. Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay ile görüşen Sırbistan yetkilileri, ilçe turizmi ve çalışmalar hakkında detaylı bilgi aldı. Sırp turistler Marmaris standına yoğun ilgi gösterdi.

Fuar ile ilgili değerlendirme yapan Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, “ Turizmde Pazar çeşitliliğini sağlamak, turizmde hak ettiğimiz payımızı artırabilmek için farklı ülkelerde fuarlara katılıyoruz. Katıldığımız fuarlarda Marmaris’imize yoğun bir ilgi söz konusu. Sırbistan yetkilileri ve önde gelen turizm şirketleriyle görüşmelerimiz oldu. Dünya’nın İncisi olarak bahsedilen Marmaris’imizin her yerde imkânlarımız doğrultusunda tanıtmaya devam edeceğiz” dedi. Başkan Oktay, fuar bitimi sonrası Marmaris’e döndüğünde ayrıntılı açıklama yapacağı bildirildi.3.jpg4.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.