Avrupa'nın önde gelen ajanslarından ''Hama Agency'' Türkiye pazarına giriyor

Avrupa'nın önde gelen ajanslarından ''Hama Agency'' Türkiye pazarına giriyor

Avrupa'nın önce gelen oyuncu ve manken ajanslarından HAMA AGENCY, Türkiye'de faaliyet gösteren İYSA AKADEMi ile güçlerini birleştiriyor.

Avrupa'nın önde gelen ajanslarından ''Hama Agency'' Türkiye pazarına giriyor.whatsapp-image-2021-12-23-at-14-01-34.jpeg

Avrupa'nın önce gelen oyuncu ve manken ajanslarından HAMA AGENCY, Türkiye'de faaliyet gösteren İYSA AKADEMi ile güçlerini birleştiriyor. Hamdi Akkurt ve Malik Ayhan tarafından kurulan HAMA AGENCY başta Almanya olmak üzere; Belçika, Hollanda, Fransa ve İtalya olmak üzere Avrupa'nın birçok yerinde faaliyet göstermektedir. Oyunculuk, modellik, müzik ve organizasyon alanlarında hizmet veren HAMA AGENCY bünyesindeki herbiri alanında uzman ve kariyerli sanatçılarla yoluna emin adımlarla devam etmektedir.

whatsapp-image-2021-12-23-at-14-01-35.jpeg

Malik Ayhan ve Hamdi Akkurt Kimdir?

Malik Ayhan

19 Ağustos Duisburg Almanya'da doğan Türk şarkıcıdır. Aslen Konyalı olan Malik Ayhan, evin 4. ve en küçük oğludur. Eğitimini Almanya'da tamamladıktan sonra müzik sektörüne girerek CanKan adlı müzik grubunu kurmuştur. Ayrıca birçok kanalda sunuculuk yapan Malik Ayhan adından sıkça söz ettirmiş ve medyanın sevilen sanatçısı haline gelmiştir. Yar Yar, Sen Varya Sen sevilen şarkılarındandır.

Hamdi Akkurt

Akkurt Aksaray'da doğan Türk iş insanıdır. Küçük yaşlardan beri Almanya'da yaşayan ve başarılı projeleri ile adından sıkça söz ettirmiş ve Akkurt Teppich waschenadlı şirketi kurmuştur. Akkurt, Malik Ayhan ile kurduğu Hama Agency ile yatırımlarını Türkiye'de de sürdürmektedir

whatsapp-image-2021-12-23-at-14-01-34-1-001.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.