MAGİAD DERGİSİNİN TANITIM GECESİ DÜZENLENDİ

MAGİAD DERGİSİNİN TANITIM GECESİ DÜZENLENDİ

26 Ağustos Cumartesi akşamı Queen Stage’de Dn Kreatif’in yapımını da üstlendiği Marmaris Genç İş İnsanları Derneği’nin dergisinin lansman gecesi Okan Karaca’nın açılış konuşması ile başladı.

Belediye başkanı Mehmet Oktay, başkan yardımcısı İhsan Öztürk’ün ve Marmaris Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Başkanı Hasan Yaylalı’nın da dahil olduğu geceye protokol üyelerinin de ilgisi yoğundu.

“Dergimizin birinci sayısı Lokomotif adı altında çıkmış olup 13 sayı basılmıştır. Sonrasında yönetim kurulu kararı ile Marmaris GİAD dergisi olarak değişmiştir.” sözleri ile dergiyi anlatılıp yeni komisyon üyeleri katılımcılara tanıtılarak plaket ve belge teslimi yapıldı.

Belediye Başkanı Mehmet Oktay ise “Özellikle son yıllarda yaşadığımız olumsuz durumlara baktığımız zaman, bu akşam derneğimizde olduğu gibi daha güçlü daha örgütlü bir şekilde karşılaştığımız sorunları çok daha hızlı bir şekilde cevaplayabileceğiz. Bu akşam aracılığıyla derneğin önceki başkanlarına da teşekkür etmek istiyorum, o zaman bu dayanışmayı kuramamış olsaydık bugün bu organizasyonu yapamazdık.” diyerek hem yeni üyeleri tebrik etti hem de eski üyeleri teşekkür eşliğimde andı.

Dernek üyelerinden Süleyman Erdaş, “17 yıldır bu dernek üyesiyim. 4 yıl önce de fahri üyelik ünvanıma kavuştum. Yönetimdeki arkadaşlarım da beni onursal başkan seçerek onura ettiler, böylece derneğimizin tüzüğünde yerimi almış oldum.” sözleriyle kendini tanıttı. Konuşmasına “1993 yılında kurulan Marmaris İş İnsanları Derneği Türkiye’de kurulan ilk yedi dernekten biridir. Kuruluşumuzun öncülüğünü yapan Cem Boyner’e ve emeği geçen tüm üyelere teşekkürlerimi sunuyorum.” diyerek devam etti. Ardından sivil toplumculuğun öneminden bahsetti.

Dernek üyelerinin konuşmalarının ardından Lansman gecesinin onur konuğu İlyas Yalçıntaş Queen Stage’de sahne aldı.

S.Editör: Neslişah Öznur Yurttaş

S.Muhabir: Fulya Aybat

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.