Nuri Alço'nun Sağlık Durumuyla İlgili Bakan Koca'dan Açıklama

Nuri Alço'nun Sağlık Durumuyla İlgili Bakan Koca'dan Açıklama

Yeşilçam’ın efsane isimlerinden Nuri Alço'nun yoğun bakımda tedavi görmesinin ardından Sağlık bakanı Dr. Fahrettin Koca bir açıklama yaptı.

Marmaris' de sık sık gelerek tatil yapan ünlü isim Nuri Alço, 6 Nisan Cumartesi günü saat 15.00 sıralarında evinde rahatsızlandı. Yakınları tarafından Eskişehir’deki özel bir hastaneye götürülen sanatçı, ilk muayenesinin ardından tedbir amacıyla yoğun bakım ünitesine alındı.

Bakan Koca’dan Açıklama

Nuri Alço'nun sağlık durumuyla ilgili açıklama yapan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Sanat dünyamızın ünlü isimlerinden aktör Nuri Alço, geçirdiği rahatsızlık nedeniyle Eskişehir’de bir hastanede tedavi altına alınmış, şikayetlerinde gerileme olmaması üzerine ileri tetkik ve tedavi amacıyla Eskişehir Şehir Hastanesine sevk edilmiştir. Sanatçının şehir hastanemizde yapılan ilk tetkikleri sonucunda kalp yetmezliği, akciğer ödemi ve beyin damar tıkanıklığı tespit edilmiştir. Bilinci açık olan hastamızın tedavisi yoğun bakımda devam etmektedir. Kendisine acil şifalar diliyor, sevenlerinin üzüntülerini paylaşıyoruz." dedi.


“Kontrol amaçlı yoğun bakıma alındı”
Nuri Alço'nun eşi Burcu Alço da sosyal medya hesabından "Eşimin sağlık durumu hakkında genel bir bilgilendirme yapmak istedim. Çok fazla arayan soran var, geri dönüş yapamıyorum. Eşim beynine pıhtı atması sonucu Eskişehir Acıbadem Hastanesi'nde kontrol amaçlı yoğun bakıma alındı. Bilinci yerinde ve kendinde. Nuri hayatta tanıdığım en güçlü adamdır. Bunu da atlatacağız. Rabbim onu benim, ailemizin ve sevdiklerimizin başından eksik etmesin. Sizler de dualarınızı eksik etmeyiniz. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Burcu Alço" açıklamasında bulundu.


img-0244.webp

img-0245.webp

img-0246.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.