Marmaris Bölge trafik ekipleri yolculara söz verdirdi

Marmaris Bölge trafik ekipleri yolculara söz verdirdi

Marmaris Bölge trafk ekipleri şehirlerarası otobüslerde yolculuk eden vatandaşlara gidecekleri yere kadar seyahat esnasından emniyet kemerlerini takmaları konusunda söz verdirdi.

Marmaris Bölge Trafik Ekipleri Bayram tedbirleri dahilinde şehirler arası yolcu taşımacılığı yapan otobüslerde yolculara emniyet kemeri takması konusunda bilgilendirmeler yapmaya ve şoförlerin Takograf kullanımı denetimi yapmaya devam ediyorlar.

9 günlük Bayram tatilini Marmaris dışında geçirmek isteyen ve şehirlerarası otobüsler ile yolculuk yapacak olan vatandaşları, Marmaris Bölge trafik ekipleri emniyet kemeri konusunda uyararak iyi bayramlar dileklerini ilettiler. Otogardan çıktıktan sonra hem otobüslerin belge ve takograf denetimlerini yapan ekipler, yolculara ‘söz ver’ projesi dahilinde emniyet kemerinin önemini anlatıyorlar. 1 yıl boyunca devam edecek olan “Söz ver projesi” otobüslerde bulunan yolcuların emniyet kemeri takmaları amacıyla düzenlendi. Proje çerçevesinde otobüslerde bulunan yolcular emniyet kemerini takıp takmadıkları güzergâhlar boyunca sivil ekipler tarafından denetleneceği belirtildi.

whatsapp-gorsel-2024-04-11-saat-18-11-44-aa1afd3d.jpg

whatsapp-gorsel-2024-04-11-saat-18-11-45-acf5c299.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.