Kaymakam Kaya ve  Belediye Başkanı Ünlü  ilçe protokolü ve vatandaşlarla bayramlaştı

Kaymakam Kaya ve Belediye Başkanı Ünlü ilçe protokolü ve vatandaşlarla bayramlaştı

Ramazan Bayramı kutlamalarında bayramlaşma programı gerçekleşti.

Bugün saat 11.00’da bir otelde düzenlenen Ramazan Bayramı kutlamaları dahilinde ilçemizde düzenlenen bayramlaşma programına Kaymakam Nurullah Kaya, Belediye Başkanı Acar Ünlü, Aksaz Deniz Üs Komutanı Tuğamiral Neslim Eski, Jandarma Komutanı Yarbay Murat Çam, ilçe protokolü, İlçe Kurum müdürleri, STK’lar, Siyasi partiler ve vatandaşlar katılım sağladı.

Marmaris Kaymakamı Nurullah Kaya bayram ve bayramda alınan önlemler ile ilgili” Tüm halkımızın bayramını en içten duygularımızla kutluyoruz. Marmaris’i tatil ve bayram bölgesi olarak seçen bütün vatandaşlarımıza bütün ziyaretçilerimize hoşgeldiniz diyoruz. Marmaris Belediyesi olarak tatili; huzurlu, güvenli ve iyi bir şekilde geçmesi için bütün önlemlerimizi aldık. Bütün birimlerimizle, sahada çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kaymakam beyimizin de ifade ettiği gibi bütün güvenlik ve Belediye hizmetleri sahada yapılmaktadır. Ben burayı tatil ve bayram yeri olarak tercih edem tüm vatandaşlarımızın, tüm Türkiye halkının, tüm islam aleminin bayramını kutluyorum” sözlerini ifade etti.

Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü bayramlaşma merasimi ile ilgili “10 Nisan Çarşamba Günü Milletçe idrak ettiğimiz Ramazan Bayramınızı en güzel duygularla, en güzel samimi ortamlarda kutlamaya devam ediyoruz. Bugün de Marmaris’imizin bayramlaşmasını yapmış bulunuyoruz. Biz milletimizin, memleket sevdalısı insanlarımızın en kalbi duygularla kutluyorum. Biz ev sahipliği adına, Marmaris olarak ilçemize gelen tüm misafirlerimize en güzel ev sahipliği yapmaya devam ediyoruz. Gerek güvenlik tedbirlerimizle gerekse belediye hizmetlerimiz açısından da en iyi ev sahipliği yapmaya ve bu konuda örnek olmaya devam ediyoruz. Tüm milletimize hayırlı bayramlar diliyorum” dedi.


img-4766.jpeg

img-4832.jpeg

img-4808.jpeg

img-4784.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.