Ferdi Tayfur’un samimi paylaşımı kafa karıştırdı

Ferdi Tayfur’un samimi paylaşımı kafa karıştırdı

Usta sanatçı Ferdi Tayfur'dan kafa karıştıran bir paylaşım geldi. Şarkıcı, "Zamanında neden bırakıp kaçtığımı şimdi anladınız mı?"

Ferdi Tayfur: O yazıyı ben yazdım

Usta sanatçı Ferdi Tayfur'dan kafa karıştıran bir paylaşım geldi. Şarkıcı, "Zamanında neden bırakıp kaçtığımı şimdi anladınız mı?" mesajını yayınlayınca; kızı Tuğçe Tayfur bu mesajın babasının basın danışmanı Şirin Gözalıcı tarafından yazıldığını düşündü. Ferdi Tayfur bunun üzerine bir video yayınlayarak açıklama yaptı.

"NEDEN KAÇTIĞIMI ŞİMDİ ANLADINIZ MI?"

Usta sanatçı, Instagram sayfasından "Zamanında neden bırakıp kaçtığımı şimdi anladınız mı?" mesajını paylaştı. Tuğçe Tayfur, bu paylaşımın arkasında babasının basın danışmanı Şirin Gözalıcı'nın olduğunu düşünerek, isim vermeden Gözalıcı’yı hedef aldığı paylaşımlar yaptı.

"O YAZIYI BEN YAZDIM"

Ancak Ferdi Tayfur, bir video mesaj yayınlayarak; söz konusu paylaşımın kendisine ait olduğunu doğruladı. Ünlü isim, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: Az önce bir yazı yayınlattım. Şirin'e yazdırdım. O yazıyı ben yazdım. Söylediğim de şu; kim ne yapar, kendine yapar. Dünyada ve ahirette kim ne yapar, kendine yapar. Başka söyleyecek sözüm yok. Hepinizi gözlerinizden öpüyorum.

"BENİM MUHATABIM SEN DEĞİLSİN"

Tuğçe Tayfur ise bu paylaşımın altına; "İşte sen Şirin Hanım'a demişsin ki 'kim ne yapar kendine yapar' yaz, o yazmış 'anladınız mı yıllar önce neden kaçıp gittiğimi?' Neyse, atamızla laf dalaşına girecek değilim. Annem bana çok güzel edep ve saygıyı öğretti. Benim muhatabım bu konuda sen de değilsin zaten. Aynen dediğin gibi 'bu hayatta kim ne yaparsa kendine yapar.' İnsan haddini ve yerini bilecek, bilmiyorsa da öğreteceğim ona. Aramıza girmesine izin vermeyeceğim istediği kadar video çeksin, istediği kadar arkamdan insanlara o bizim ailemizden değil desin. Ona çok şey öğreteceğim daha" mesajını yazdı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.