YENİDEN REFAH PARTİSİNDEN YARDIM SÖZÜ

YENİDEN REFAH PARTİSİNDEN YARDIM SÖZÜ

Cumartesi gecesi sabaha doğru Milas Çomakdağ Mahallesi Kızılağaç mahallesinde meydana gelen ve iki kişinin ayatını kaybettiği bir kişinin de yaralandığı yangında evleri yanan aileye Milletvekili adayları yardım sözü verdiler.

Yangının ardından yakınlarının yanına Başsağlığı ve geçmiş olsun dileklerini iletmek için giden Yeniden Refah Partisi Milletvekili adayları İsmail Baykal, Kadir Gürsoy, Ersin Topbaş,Nesim Polat ve İl Başkanı Yılmaz Elçin evi yanan ve ailesinden iki kişiyi kaybeden vatandaşımıza hemen vakit kaybetmeden evini yenileme sözü verdi.

1.sira vekil adayı İsmail Baykal ‘’malesef acı bir olay ile karşılaştık sabah haberini alır almaz acıyı paylaşmaya ve üzerimize düşeni yapıp vatandaşımızın yarasını sarmaya buraya geldik. Geldiğimizde acımız bir kat daha arttı Rabbim hayatını kaybeden o iki canımıza rahmet eylesin yaralı evladımıza bir an evvel şifa versin. Giden canları geri getiremeyiz lakin kalan vatandaşımızın acısını paylaşıp ona destek olabiliriz... Müteahhit olan vekil adayımız ve iş insanı olan diğer vekil adayı kardeşlerimiz ile biran evvel buranın yenilenmesi işini üstlendik, kısa sürede vatandaşımızın en azından acısını az biraz dindirecek o çalışmayı yapacağız’’ dedi.

Taziye ziyaretinin ardından İkiztas ve Ketendere mahallerinde vatandaşlar ile buluşan partililer ‘’seçimde verecekleri her oyun vekalet niteliğinde olduğunu ve refah a vereceğiniz her vekalet değerini ve karşılığını bulacaktır. Tarımda ve hayvancılıkta milletin lehine reformlar olacak Muğla ve ilçelerinin ürünlerinin değer marka farkını ortaya çıkaracağız’’şeklinde konuşan Baykal yıllardır kalkınması için mücadele ettiği Muğla’dan yetki istediğini belirtti.

Seçim çalışmalar kapsamında bugün Milas da bulunacak olan İsmail Baykal baba ocağı Selimiye de halka hitap edeceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.