YENİDEN REFAH PARTİSİ 'MUĞLA'NIN UMUDU BİZİZ' DEDİ

YENİDEN REFAH PARTİSİ 'MUĞLA'NIN UMUDU BİZİZ' DEDİ

Yeniden Refah Partisi 1.sira Milletvekili adayı İsmail Baykal seçim çalışmaları kapsamında halk ve esnaf buluşmalarına devam ediyor.

Ortaca ve Dalaman’da ziyaretler gerçekleştiren İsmail Baykal ‘halkımız da gözlemlediğimiz kadarı ile Yeniden Refah Partisi'ne büyük bir teveccüh var sıktığımız her elde baktığımız her gözde gördüğümüz şu dur ki Muğla'nın ve Muğlalının umudu Yeniden Refah Partisidir.’’ dedi.

‘Milleti gerçek refaha kavuşturacak ekonomi paketleri hazırladık’

Milletvekili adayı Baykal ‘’Partimizin hazırlamış olduğu ekonomi paketleri, proje paketleri ve milletimizi gerçek refaha kavuşturacak parti vaatlerini duyan bilen tüm vatandaşlarımızın tek umudunun milli görüş olduğunu yani bizlerin olduğunu görüyoruz. Ve inanıyoruz ki bu umut ışığı içinde 14 Mayıs’ta vatandaşlarımız bizleri hizmet makamı olan milletvekilliğine yollayacaktır. Ve bu sorumluluğun bilincinde olarak bende onlara söz veriyorum yetki hemşerilerimden hizmet benden. Biz Yeniden Refah Partisiyiz geçmişte zor şartlarda neler yaptıysak bugün fazlasını yapacağımızdan emin olabilirsiniz ‘’ şeklinde konuştu.

‘Sistem değişti her bir oy doğru yere gidiyor’

Bir vatandaşın size oy vereceğiz ama artık oylar ne olacak demesi üzerine, sistemin değiştiğini artık baraj sorunu olmadığını D’Hondt sistemi içinde aldıkları oyların boşa gitmeyeceğini anlatan Baykal ‘Baraj yok Yeniden Refah var’ dedi. İsmail Baykal her oy değerli artık o sebeple milli görüşe verilen her oy yerinde ve doğru bir karardır’ diyerek oylar boşa değil şeklinde açıklama yaptı.

‘Esnaf’ın dertlerine çare olmak için geliyoruz’

Ziyaret ettiği ilçelerde esnafın sorunlarını dinleyen Baykal ‘esnafımız merak etmesin milli görüş mecliste esnafımızın da sesi olacaktır. Girdi maliyetleri düşecek esnafımız ve vatandaşlarımız rahat bir nefes alacak’’ dedi.

Yeniden Refah Partisi Muğla birinci sıra Milletvekili adayı İsmail Baykal çalışmalar sürecinde ilçe, mahalle ve ev ziyaretlerini Muğla teşkilatı ile gerçekleştireceklerini ileterek ‘her soruya cevap her soruna çözüm üretmek içi geliyoruz’ dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.