YENİDEN REFAH PARTİSİ MİLLETVEKİLİ ADAYI BAYKAL: “ MUĞLA’NIN SESİ OLACAĞIZ”

YENİDEN REFAH PARTİSİ MİLLETVEKİLİ ADAYI BAYKAL: “ MUĞLA’NIN SESİ OLACAĞIZ”

14 Mayıs 2023 Pazar günü yapılacak olan Genel Seçimde Muğla’dan milletvekili adayı olan Yeniden Refah Partisi 1. Sıra Milletvekili Adayı İsmail Baykal, Muğla’ya hizmet etmek için aday olduğunu belirterek, seçmenlerden destek istedi.

Yeniden Refah Partisi Muğla Milletvekili adayları il başkanlığı binasından düzenlenen toplantıda teşkilat mensuplarıyla bir araya geldi.

Seçimlere kadar izlenecek yol haritasının belirlendiği toplantıda görüş alışverişinde bulunuldu.

“TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ’NDE MUĞLA’NIN SESİ OLACAĞIZ” mottosu ile yola çıkan adaylardan İş insanı ve Hukukçu 1.sıra Milletvekili adayı Baykal “Bu seçim bizim ilk seçimimiz, Liderimiz Dr. Fatih Erbakan’ın öncülüğü ve milli görüş kadrolarıyla birlikte ilk hedefimiz iyi bir milletvekili sayısına ulaşıp, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde milli görüşü temsil etmek istiyoruz” dedi.

Yeniden Refah Partisi Muğla 1. sıra Milletvekili Adayı İsmail Baykal, “Tabi Muğla cenahını da düşünecek olursak, Milaslı biri olarak, Muğla’mıza hizmet için buradayım. Uzun yıllar hem bürokrasi de hem de özel kesimde bir tecrübeye sahibim. Bu tecrübeleri inşallah Muğla’mıza yansıtmak istiyorum. Muğla’yı temsilen buradayım ve inşallah Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Muğla’nın sesi olacağız” diye konuştu.

“ANKARA’DA 40 YILDIR MUĞLA’NIN HİZMETİNDEYİZ”

Geçmişte AK Parti’de de siyasette bulunduğunu dile getiren Milletvekili Adayı Baykal, “Muğla’yı da çok iyi biliyorum. Ankara’da, Muğla Eğitim Çevre Dayanışma Vakfı Başkanlığını 2005 yılından bu yana devam ettiriyorum. Bizim Muğlalı hemşerilerimiz genelde bürokrattır. Ankara’da 40 yıldır Muğla’nın hizmetindeyiz. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin icra makamında da olursak Muğla’ya daha da kaliteli bir hizmet sunmuş olacağız” dedi

“PAYLAŞIMDA ADALET, YÖNETİMDE ADALET”

Paylaşımda adalet, yönetimde adalet prensibiyle hareket eden bir partinin mensupları olduklarını ifade eden Milletvekili Adayı Baykal, “Sonuç olarak kendi insanlarımızın iş ve ekonomik gücümüzle Türkiye’nin büyümesine ve hızlı bir şekilde gelişmesine, yeniden büyük Türkiye olması inancı noktasındaki çalışmalarımızla faaliyetlerimizle çalışmalarımızı yürüteceğiz. İnşallah il başkanımızın öncülüğünde, bütün teşkilatlarımızla birlikte Muğla’da en iyi sonucu almak için çalışacağız. Milli görüşçü kardeşlerimizi Muğla’dan, Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne göndereceğiz” dedi.

whatsapp-image-2023-04-29-at-19-23-56-1.jpeg

whatsapp-image-2023-04-29-at-19-22-52.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.