YAZICI “DEMOKRATİK BİR SEÇİM SÜRECİ İLE BÜTÜNLEŞEREK BAŞLAMAK İSTİYORUZ!”

YAZICI “DEMOKRATİK BİR SEÇİM SÜRECİ İLE BÜTÜNLEŞEREK BAŞLAMAK İSTİYORUZ!”

Marmaris Belediye Başkan Adayı Serkan yazıcı her görüş ile uyum içinde bir seçim süreci yaşayacaklarını ifade ederek ''Demokratik bir seçim süreci ile bütünleşerek başlamak istiyoruz!” dedi.

YAZICI “DEMOKRATİK BİR SEÇİM SÜRECİ İLE BÜTÜNLEŞEREK BAŞLAMAK İSTİYORUZ!”

Cumhur İttifakı (AK Parti – MHP) Marmaris ilçesi Belediye Başkanı adayı Serkan Yazıcı, Marmaris’in karşı karşıya olduğu sorunlar ve potansiyel gelişim alanları hakkında iş birliği ve uyum çağrısında bulunarak, ayrım yapmadan siyasi ve kamu kurumları ile sivil toplum örgütlerine ziyaretlere devam ederek “ Sorunlarımız ortak, hiç birimiz bu ilçenin kötülüğünü istemiyoruz!” dedi.

Marmaris Belediye başkan adayı Turizmci ve İş insanı Serkan Yazıcı, siyasi ve kamu kurumları ile sivil toplum örgütleri arasında ayrım yapmadan herkesi dinlemeye ve çözüm odaklı çalışmaya davet ettiğini belirterek "Sorunlarımız ortak, hiçbirimiz bu ilçenin kötülüğünü istemiyoruz!" diyerek kentin geleceği için birlikte hareket etmenin önemini vurguladığını belirtti.

Yaptığı her ziyarette insanların sorunlarını dinleyip not aldığını ve soruları yanıtladığını ifade eden Yazıcı, ‘’vatandaşların sesini duyurmak ve ihtiyaçlarına çözüm bulmak için aktif bir şekilde çalışmalarımız sürüyor. Marmaris için çok önemli bir dönemeçteyiz, Yol, altyapı, otopark, sosyal tesis, temiz ve modern plajlar, spor tesisleri gibi birçok önemli konudaki sorunlara çözüm odaklı çalışacağız’’ sözlerini kullandı.

Marmaris’in geleceği için daha sürdürülebilir bir yol izlenmesi gerektiğini vurgulayan Serkan Yazıcı, toplumun tüm kesimlerini kucaklayarak ortak bir vizyon oluşturmanın öneminin altını çizerek Başkan adaylığının ilçenin kalkınması ve ilerlemesi için önemli bir adım olarak nitelendirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum