ORTALIK SÜT LİMAN

Türkiye Cumhuriyetinin Cumhurbaşkanlığı ve 28.dönem milletvekilliği için aday listeleri belirlendi. Partiler Yüksek seçim kurumuna adaylarının listelerini iletti. Seçme seçilme hakkımızı 14 Mayıs'ta kullanacağız. Siyasetten çok anladığım söylenemez her normal vatandaş gibi fikirlerim olabilir ancak.

Muğla'nın 2 Ak Parti, 1 İYİ Parti, 4 Cumhuriyetçi Halk Partisi'den milletvekili olanlardan sadece İYİ Parti 27. dönem milletvekili Metin Ergün'ü ilk sıradan tekrar aday gösterdi diğer 6 vekil sıralamada yer bulamadı. Milletvekilliği sıralamalarında sürpriz isimlerin olduğu gibi beklenen isimlerde vardı elbet. Siyasi parti liderlerinin hangi kriterlere göre listeleri hazırladığına pek aklım ermediğinden memleket için hayırlı olsun dileklerinden öteye geçemem. Seçimlerden sonra ancak belki eleştirilerimiz olur. Her vatandaşın söylediği gibi biz asiliz ve onlar bizim vekilimiz yani bu da demek oluyor ki seçilen her vekil beni temsil ediyor, benim isteklerimi baştakine anlatıyor. Bundan sonraki süreçte halkı daha çok dinleyen, dinlediklerini doğru bir şekilde aktarabilen ve sorunlara çözüm bulabilen vekillerimiz olur İnşallah.

Ortalık süt liman henüz siyaset arenasında gözle görülür bir sürtüşme başlamadı umarım başlamaz da. Centilmen olan kazansın.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum