İYİ BAYRAMLAR

Yaz geldi, okullar tatil oldu, sınavlar bitti, bayram geldi aldı herkesi bir telaş. Tatilciler bir yanda, eğitim öğretim yılını bitiren öğrenciler bir yanda Marmaris doldu. Turizmciler mutlu esnaf mutlu, Marmaris yaşayanları mutsuz. Her ne kadar sakin kent unvanı olmasa da gayet sakin bir ilçedir Marmaris. Turistlerin eğleneceği noktalar, müziklerin gürültülü çaldığı yerler hep bellidir. Sadece 10 ya da 15 dakika içinde isterseniz çılgınca eğlencenin içinde isterseniz mis gibi deniz ve doğanın içinde bulursunuz kendinizi.

Marmaris’te değişik şeyler oldu mesela Emniyet müdürümüz değişti ki Marmaris’te doğru olup ta sevmeyen saygı duymayan yoktur. Hatta suçlular bile sevdi onu, kendilerine çeki düzen verip adam gibi adam olanlar bile var müdürden feyz alıp. Herkes herkesi sevecek diye bir kural yok tabii ki ama kişi kendinden bilir işi diyerek çamur atmaya da gerek kalmadan uzaktan sevmemek en iyisidir. Biz Oktay Müdürümüzü biliriz, hakkında çıkan dedikodular ve iddiaların ardından kendi isteği ile açılan soruşturmadan da tertemiz çıkacağından eminiz. Yapılan haksızlıklara karşı sergilediği asil tavrı ile yine neden bu kadar sevildiğini hatırlattı bize. Çamur atarak iz bırakmaya çalışanlar kurban keserek vicdanlarını temizleyebiliyorlarsa ne ala.

Marmaris’e Cuma gününden bu yana 88 Bin araç girişi, 26 bin de araç çıkışı oldu, ilçemize tatil için gelen değerli şahsiyetler hepiniz hoş geldiniz. İlçemiz kendine has insanları, esnafları ve işletmeleri ile gayet keyifli bir yerdir. Genelde tüm sokakları temizdir Tugay Tutugan müdür sağ olsun bu konuyu da yılların verdiği tecrübe ile güzel idare ediyor ancak 97 bin nüfus varken birden 500 bini geçen rakamlarla biraz zorlansa da kotaracağından eminim. Ama siz yine de sokaklara, yollara, piknik yaptığınız yerlere çöplerinizi atmamaya özen gösterin, neticesinde aslan yattığı yerden belli olur di mi? Arkanızdan konuşmak için hazırda bekleyen 97 bin kişinin olduğunu unutmayın yeterli J

Bakalım bu Kurban nasıl geçecek, kazasız belasız, yangınsız, kavgasız hoşgörü ve karşılıklı saygı ile geçireceğimiz nice Bayramlara diyerek Kurban bayramınızı kutluyorum. Umarım Allah için kestiğiniz kurbanlarınız kabul olur, sırat köprüsünden bi avazda geçersiniz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum