AMAN KİMSE DUYMASIN

Çocukken bize anlatılan masallar vardı, ülkenin birinde hep bir padişah yaşar o padişah ya çok gaddar ya da çok güzel yürekli olurdu. Prensler vardı, prensesler vardı, cesur yürekli savaşçılar vardı, kötüler de vardı ama sonunda hep iyiler kazanırdı.

Marmaris'te masallar diyarından biri şu anda, sanki ormanlarımız yanmamış sanki neredeyse ülkenin dörtte biri yıkılmamış, seller altında kalmamış gibi bir peri masalına geri dönüp güncel konulara yine kaptırdık kendimizi.

Marmaris'te hiç hırsızlık olayı olmuyor, Marmaris'te hiç kavga gürültü olmuyor, Marmaris'te hiç yolsuzluk olmuyor, Marmaris'te hiç siyasi hırslarından dolayı birbirlerine tahammülsüzlük olmuyor adeta özgürlük, dürüstlük ve namus timsali Marmaris.

Filler tepişir çimenler ezilir diye bir söz var, Marmaris'te fil de yok çimende yok o yüzden tepişmenin manası da yok. Hiç kimsenin kuklası ya da maşası olmaya gerek yok yaşadığımız ve yaşayacağımız tek bir hayat var onu da inandığımız değerler uğruna gururumuz ve onurumuz ile yaşayıp gitmekten başka bir gayemiz yok.

Bir gazeteci olarak her duyduğumu yazmıyorsam kişileri değil Marmaris'i ön planda tuttuğumdan ve şahıslara değil bağlı oldukları kurumlara olan saygımdan dolayı yazmıyorum. Yoksa elbette ben ve diğer meslektaşlarıma her gün onlarca dedikodu geliyor. Dünkü çocuk değilim.

Ve inanıyorum yine iyiler kazanacak.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum