ÜNLÜ’DEN RAKİBİNE ATIF “YAZICI BAĞIMSIZ ADAY MI?”

ÜNLÜ’DEN RAKİBİNE ATIF “YAZICI BAĞIMSIZ ADAY MI?”

CHP Marmaris Belediye Başkan Adayı Acar Ünlü, İadeyi ziyaret yaptığı Cumhur İttifakı Belediye Başkan adayı Serkan Yazıcı’ya sosyal medya hesabından paylaştığı videoda parti rozeti takmadığı ve kendi ismi ile slogan paylaştığı için atıfta bulundu.

Marmaris Belediye Başkan Adayı Acar Ünlü, İadeyi ziyaret yaptığı Cumhur İttifakı Belediye Başkan adayı Serkan Yazıcı’ya sosyal medya hesabından paylaştığı videoda parti rozeti takmadığı ve kendi ismi ile slogan paylaştığı için atıfta bulundu.

Acar Ünlü Ak Parti ilçe ofisine yaptığı görseli kullanarak yaptığı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Bağımsız aday mı yani Serkan Bey, bağımsız gibi geziyor. Yaparsa Serkan yapar, hayır öyle değil yaparsa AK Parti yapar. Bunun farkında olmak lazım, niye kullanmıyorsun? Neden rahatsızsın, bak ben gururla rozetimi takıyorum. Genel Başkanımın afişini de ofisime astım. O dışarıda da duruyor. Niye? Ben bu değerlerden rahatsızlık duymuyorum. Kimin hukukun üstünlüğünden rahatsızlık duyar, kim çağdaş eğitimden rahatsızlık duyar, kim kadın-erkek eşitliğinden rahatsızlık duyar? Yani kim çevreden rahatsızlık duyar, kim çevreyi korumaktan rahatsızlık duyar? Öbür tarafta niye bu kullanılmıyor? Çünkü bu değerlerle örtüşmüyor, seni inanmadığın bir şey için mücadele ediyorsun ve yarın öbür gün memleketin başına ne dertler açacaksın? Senin isminle ne noktaya gelecek işte bunun hesabını veremezsin. Ben kanal açıyorum diyor, İstanbul’u üçe bölüyor. Yarın Cennet Adası’nı imara açıyorum dediğinde kim ne diyebilir? Serkan Bey hayır mı diyecek velev ki dedi sen çekil bakalım kenara ben birini gönderiyorum istifa et diyemeyecek mi bu adam? Ona aday olacaksın diyen iradeye peki diyen aday istifa edeceksin dediğinde hayır mı diyecek? Bana kimse istifa et diyemez, en fazla bitiririm süremi hadi eyvallah der giderim. Niye ben bunun güvencesini veriyorum? Çünkü ortada Cumhuriyet Halk Partisi’nin Kurumsal bir kimliği var.” İfadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.