Türkiye kulüplerarası Salsa yarışması  Marmaris’te

Türkiye kulüplerarası Salsa yarışması Marmaris’te

Zaya Dans festivali kapsamında Marmaris’te 7.si düzenlenen TDSF Türkiye Kulüplerarası sportif salsa yarışması bugün Grand Yazıcı Clip Turban otel’de gerçekleşti.

img-5905.jpeg

Türkiye’nin farklı bölgelerinden gelen sporcular 20-21 Nisan tarihlerinde farklı dallarda grup, tekli ve duo olarak yarıştılar.


img-5960.jpeg

Türkiye Dans Sporları Salsa Merkez kurulu Başkanı Zafer Coşkun yarışma ile ilgili “ Türkiye Dans sporları Salsa merkez hakem kurulu başkanıyım ve Zaya dans festivali ve Marmaris’te düzenlenen bir çok dans festivalinin organizatörlüğünü yapıyorum. Yarışmamıza yaklaşık 800 branşta yarışan sporcularımız var. Şuanda Marmaris’te 6.etabımızı düzenliyoruz. 6. Etap her yıl olduğu gibi Marmaris’te oluyor. Daha sonraki Gaziantep etabımız olacak ve en son olarak İstanbul’da Türkiye Şampiyonası olacak. TDSF Türkiye Kulüplerarası sportif salsa yarışması 2017 yılından beri Grand Yazıcı Clup Turban Otel bünyesinde 7.si düzenleniyor” sözlerini ifade etti.

img-5959.jpeg

13 yaşındaki Milli Sporcu Bade Güleryüz “burda bu organizasyonu yapan Zaya ve bu organizasyona ev sahipliği yapan klup Türbana teşekkür ederim. Bu yarışma bana çok güzel duygular hissettirdi. Dün tekli yarışta Yıldızlar A klasmanda birinci oldum. Duo henüz açıklanmadı şimdi yarıştık ve henüz açıklanmadı. Yurtdışı yarışmalarında ise Polonyada çocuklarda dünya üçüncülüğü aldık. Makedonya'da dünya üçüncülüğü aldım ve yine Makedonya’da Bachata’da duo junior one da birinci olduk. Katıldığım yarışmalar arasında bu yarışma benim için en özel yarışmaydı diyebilirim”
sözleriyle heyecanını dile getirdi.

img-5914.jpeg

img-5800.jpeg

img-5720.jpeg


Muhabir: Yaren Özdemir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.