TURİZMCİLERLE TEDARİKÇİLERİ BULUŞTURAN FETEX FUARI AÇILDI

TURİZMCİLERLE TEDARİKÇİLERİ BULUŞTURAN FETEX FUARI AÇILDI

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası'nın destekleriyle düzenlenen ve turizm sektörüyle tedarikçilerini buluşturan Fethiye Turizm, Turizm Tedarikçileri ve Yiyecek İçecek İhtisas Fuarı (FETEX) 16 Mart 2022 Çarşamba günü 11’nci kez kapılarını açtı.

Çamköy Kapalı Pazar alanında Marmaris Fuarcılık Organizasyon Şirketi (MARFO) tarafından düzenlenen fuarın açılışına Fethiye İlçe Tarım ve Orman Müdürü Şaban Sarıkaya, Fethiye Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kemal Hıra, Fethiye Sabit ve Seyyar Pazarcılar ve Manavlar Odası Başkanı Adem Hıra, Seydikemer Fethiye Süt Birliği Başkanı Turgut Tokmak ve sektör temsilcileri katıldı.

Fuarın açılışında konuşan FTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kemal Hıra, turizmcileri ve tedarikçileri buluşturan fuarın bölge turizmi için hayırlı olmasını diledi. FTSO olarak bölge turizmine yönelik fuarlara destek olduklarını belirten Kemal Hıra, “Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası olarak, bölgemizin tanıtımı için Turizm Konseyi paydaşlarımızla birlik ve beraberlik içinde çalışıyoruz. Fuarlara birlikte katılım sağlıyoruz. Tanıtım önemli ama tedarikçilerimiz olmadan gelen misafirlerimizin bölgemizden memnun ayrılması mümkün değil. Bu nedenle turizmcilerimizle yiyecek-içecek tedarikçilerini buluşturan bu fuar önemli bir amaca hizmet ediyor. İçte ve dışta yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen dayanışma içinde el ele vererek, 2022 turizm sezonunun başarılı geçmesinin gayreti içindeyiz. FETEX Fuarının bu yıl da verimli olacağını ve bölgemizdeki turizm sektörü aktörleriyle tedarik zincirinin buluşmasında etkin rol oynayacağına inanıyorum. 2022 sezonunun hedeflediğimiz gibi huzurlu, bol kazançlı ve bereketli bir turizm sezonunu olmasını diliyorum.” diye konuştu.

MARFO Fuarcılık Genel Müdürü Volkan Gülcan da konuşmasında fuara 50 firmanın katıldığını söyledi.

Açılış konuşmalarının ardından fuarın açılış kurdelesi kesen protokol, daha sonra stantları gezerek firma yetkililerinden bilgi aldı. 11. Fethiye Turizm, Turizm Tedarikçileri ve Yiyecek İçecek İhtisas Fuarı (FETEX), 19 Mart Cumartesi gününe kadar devam edecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.