ZEHİR TACİRLERİ SEYDİKEMER'DE YAKALANDI

D.K ve S.S isimli şahıslar Seydikemer’de elinde bulundurduğu uyuşturucu maddeyi satmak için müşteri arayışı içindeyken Jandarmaya yakalandı. Biri tutuklandı diğeri adli kontrolle serbest bırakıldı.

Muğla İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şube Müdürlüğü, Seydikemer İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından düzenlenen operasyon ile zehir tacirleri gözaltına alındı.

Muğla İl Jandarma Komutanlığınca yapılan istihbarı çalışmalar sonucu, Hacıosmanlar Mahallesi'nde D.K. isimli şahsın elinde bulundurduğu uyuşturucu maddeyi satmak için müşteri arayışı içinde olduğu öğrenildi.

İstihbarat Şube Müdürlüğü, Seydikemer İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından gerçekleştiren operasyon ile D.K. ve S.S. isimli şahıslar yakalanarak, gözaltına alındı.

Şüphelilerin araç, üst ve ikamet aramalarında satışa sunulmak üzere kilolarca esrar maddesi yakalandı. Uyuşturucu madde arama köpeği Zorlu’nun da katıldığı aramalarda 4 Kg. Kubar maddesi, ve D.K ya ait Fethiye Çiftlik Mahallesindeki ikamette siyah poşetler içinde evin gizli yerlerine saklanmış 250 gr. Esrar maddesi bulundu. D.K isimli şüphelini evinde ayrıca ruhsatsız av tüfeği ve kapalı halde cep telefonu ele geçirildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen tacirlerden D.K tutuklu yargılanmak üzere Cezaevine gönderilirken S.S adli kontrol şartı ile denetimli serbest bırakıldı.

Konu ile ilgili Jandarma soruşturması devam ettiği bilgisi edinildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri