TAKSİCİ, YAYA GEÇİDİNDE İNGİLİZ KADINA YOL VERMEDİ ÇARPTI

MARMARİS’in Cumhuriyet Caddesi’nde yine taksicinin karıştığı trafik kazasında bir İngiliz kadın yaralandı. Hayati tehlikesi bulunmayan İngiliz kadın hastanede tedavisi sürüyor.

Kaza, bugün akşam saatlerinde Cumhuriyet Caddesi Emre Beach Otel önündeki yaya geçidinde meydana geldi. İddialara göre, karşıdan karşıya yaya geçidinden geçen İngiliz kadın, süratli geldiği öğrenilen taksici tarafından çarpıldı. Çarpmanın etkisiyle ön cama çarpan İngiliz kadın daha sonra sırt üstü beton zemine düştü. Çevrede bulunan vatandaşlar polis ve sağlık ekiplerini aradı. Kısa sürede kaza yerine gelen Trafik polisleri yolu trafiğe kapattı ve sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi ardından turist hastaneye kaldırıldı. Kaşında açılma ve vücudunun çeşitli yerlerinde ezilme bulunan İngiliz’in hayati tehlikesi olmadığı ve tedavinin devam ettiği öğrenildi. Taksi sürücüsü polis tarafından gözaltına alınarak ceza işlem uygulandı. İddialarla ilgili soruşturma devam ediyor.

HERGÜN DENETİM YAPILIYOR AMA USLANMIYORLAR

Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ekipleri, her gün taksiler üzerinde evrak, radar denetimi yapıp uyarı yapmalarına rağmen “Kuralsızlar huylarından vazgeçmiyor”. Durakta sıra ve müşteri kapak için şehir içindeki Atatürk, Cumhuriyet ve Kemal Elgin Bulvarı’nda aşırı süratli araç kullanan bazı taksi şoförleri kazaya davetiye çıkartıyor.

BASIN MENSUBUNUN GÖREV YAPMASI ENGELLENDİ

Olaya şahit olan ENYY Dergisi İmtiyaz Sahibi Gazeteci Selda Kırdemir, çekim yaparken diğer turistlerin önüne geçmesiyle görevini yapması engellendi. Gazeteci olduğunu söylemesine rağmen İngiliz turistler engellemeye çalıştı. Ambulans görevlisi bir sağlıkçı kadın ise “Burası artık muayene oluyor çekemezsiniz” dedi.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Güncel Haberleri