KAMYONET 15 YAŞINDAKİ ÇOCUKLARIN KULLANDIĞI MOTOSİKLETE ÇARPTI

Marmaris Belediyesine ait resmi araç ile motosiklet çarpıştı. Kazada motosiklet üzerindeki ikiz kardeşler ağır yaralı olarak ilçedeki hastanelere sevk edildi.

Olay saat 18.00 de Armutalan Mahallesi 511 sokak ile 512 sokak kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre H.M’nin kullandığı Marmaris Belediyesine ait resmi plakalı araç sokakların kesişme noktasında motosiklet ile gelen ikiz kardeşlere çarpıp aracın altında sürükledikten sonra durabildi. Kazanın ardından olay yerine gelen ambulans ekipleri yaralılara müdahale ederek kardeşlerden Ö.B.Y (15) ilçedeki özel hastaneye, B.E.Y (15) Devlet hastanesine sevk edildi.

İkiz kardeşlerden Ö.B.Y’nin bacaklarında kırıklar ve hafif sıyrıklar olduğu ve hayati tehlikesi olmadığı, B.E.Y’nin ise ağır yaralı olarak sevk edildiği Marmaris devlet hastanesinde acil ameliyata alındığı ve tedavisinin daha kapsamlı yapılması için Muğla Sıtkı Koçman Hastanesine sevk edileceğini bilgisi edinildi.

Marmaris ilçe emniyet müdürlüğü ve Cumhuriyet savcılığı kaza ile ilgili soruşturma başlattı, belediye personeli kamyonet sürücüsü ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri