SERKAN YAZICI AK PARTİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYLIĞINI AÇIKLADI

SERKAN YAZICI AK PARTİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYLIĞINI AÇIKLADI

2024 yerel seçimleri için Serkan Yazıcı AK Parti Belediye Başkan adaylığını açıkladı.

AK Parti Marmaris Meclis Binası’nda Serkan Yazıcı AK Parti Belediye Başkanlığı adaylığını açıkladı. Açıklamaya, AK Parti Muğla Milletvekili Kadem Mete, AK Parti Belediye Başkan Adayı Serkan Yazıcı, AK Parti Muğla İl Başkanı Gültekin Akça, AK Parti Marmaris İlçe Başkanı Ceyhun Gökmen, MHP Muğla İl Başkanı, MHP Marmaris İlçe Başkanı, çok sayıda parti mensupları ve destekçiler katılım sağladı.

AK Parti İlçe Başkanı Ceyhun Gökmen ‘‘Artık Marmaris için değişim vakti geldi. Aranan isim Marmaris'te pek çok şeyi değiştirecek, Marmaris'in kaderini değiştirecek olan kişi Serkan Yazıcı. Şu an mevcudiyetinde aday adayı ancak önümüzdeki hafta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Tarafından resmiyette adaylığı açıklanacak ve sonrasında da bu yarış başlayacak. Allah'ın izniyle gümbür gümbür geliyoruz.’’ Sözleriyle Serkan Yazıcı’nın aday adaylığını duyurdu.

Belediye Başkanlığına aday adayı olduğu açıklayan Serkan Yazıcı ‘‘Burada bir yola çıktık yeniden hep beraber. Bir önceki seçimde elimizden geleni yaptık o günün şartları çok farklıydı bugünden. Beş yıl içinde başımıza gelmeyen kalmadı ülke olarak, Marmaris olarak yangınlar, seller, covid. Dolayısıyla Marmaris'in sıkıntıları eski sıkıntılar değil. Şimdi sizlerin teveccühüyle, sizin desteğinizle, sizlerin isteğiyle tekrar aday adayı oldum. Farklı bir Marmaris hayal ediyordum. Bir turizmci gözüyle bakıyordum bir önceki seçimde turizm olarak ne yapabiliriz, Marmaris'te nasıl gelişebilir? Ama bugün Marmaris aynı durumda değil. Öncelikle Marmaris'in birçok sorunu var. Bu seçim kampanyasına zaten şu şekilde gitmeyeceğiz. Mahalleleri gezeceğiz. Ben başkanım geldim değil gideceğiz tek tek bölge bölge. Bilecekler, bize anlatacaklar dertlerini. Bir sürü sorun var evet onlar bizim bildiklerimiz, bizim bilmediğimiz neler var? Bir kere önce halkın refahını çok önemsiyorum. Hiçbir çocuk ben burada yaşamak istemiyorum dememeli. Sadece çocuklarımızın değil, tüm halkımızın rahat ve refah içinde, öncelikle yaşayabileceği, tertemiz denizlere girebileceği, doğayla barışık bir Marmaris hayal ediyorum. Bu kartopunun ilk yüzü. Çok sorun var. Şimdi bugün sorunları burada, basın önünde tartışmak istemiyorum, yakışık almaz. Neticede geldiler, denediler. Ben her zaman şunu söylüyorum ‘nasıl geldiğinin bir önemi yok, nasıl gideceğinin önemi var’ dolayısıyla ben şuna inanıyorum çok ince eleyip sık dokuyacağız 45 gün sürecek, 45 gün sonra söyleyeceğimiz tüm projeleri yapmaya, söze söz veriyorum.’’ Sözleriyle adaylığını açıkladı.

AK Parti Muğla Milletvekili Kadem Mete ‘‘ İktidar partisi olarak AK Parti'den üç tane il başkanı çıkaran bir Marmaris'te üç tane milletvekili çıkartan bir Marmaris vardı. Bu. Bu dönemde bir de Milliyetçi Hareket Partisinden il başkanı çıkaran bir Marmaris oldu. Artık sıra bir tane de belediye başkanı çıkartmaya geldi diyorum. Milliyetçi Hareket Partili veya AK Parti'ye gönül verenlere değil, bütün Marmaris'e seslenmek istiyorum. Yerel seçimler genel seçimlerin havasından biraz daha farklıdır. Bazen İlçemizden hatta İlden hiç görmediğiniz insanlara oy verir, milletvekili yaparsınız. Belki 5 yıl bir daha göremeyebilirsiniz ama İlçe Belediye Başkanı öyle değil. Belediye Başkanı cenazeniz olsa kapınızda olan, düğününüze gelen, evinizdeki affedersiniz kanalizasyon suyuna varıncaya kadar, yağmur yağdığı zaman, sel olduğu zaman arayabileceğiniz bir insan. Her zaman size dokunabilecek kadar yakınınızda olmasını istersiniz. Tanıdığınız, bildiğiniz birisi olmasını istersiniz. Ama her şeyden önce bu kişinin bir sözüne bakmanız lazım. Çünkü Belediye dediğiniz şey aslında büyük bir işletme. Yani bir sürü geliri var, bir sürü gideri var, çalışan bir sürü insanı var, personeli var. Buraya seçeceğiniz adamın yöneticiliğini de bir bakacaksınız. Bu adam kendi hayatında başarılı bir yönetici mi? Yoksa babasından kalan malı mülkü yemekle meşgul bir adam mı? Yani kendi işinde başarılı olan bir adamsa onu getirirsiniz, Marmaris'e emanet edersiniz. Marmaris'i yaşanılacak bir kente dönüştürür. Ama yok.’’ Sözleri ile Serkan Yazıcıyı neden aday olarak gösterdiklerini ve seçim sürecinde neler yapacaklarını açıkladı.

1df1012c-062c-4a37-a6a0-6a2370799407.jpg

04f8e4b8-0bb1-4296-b0bf-617e88c6f338.jpg

fad0e22a-5f2c-41b3-b59f-78fe215953cc.jpg

04f8e4b8-0bb1-4296-b0bf-617e88c6f338-001.jpg

Muhabir: Yaren Özdemir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.