MUĞLASPOR'UN ADININ DEĞİŞMESİNİ İSTEMİYORUZ

MUĞLASPOR'UN ADININ DEĞİŞMESİNİ İSTEMİYORUZ

Bölgesel Amatör Lig takımlarından Muğlaspor Kulüp Başkanı Menaf Kıyanç, Muğlaspor spor kompleksinde basın mensupları ile bir araya geldi.


Kulüp binasında gerçekleştirilen basın toplantısında Muğlaspor’un isim hakkı ve göğüs sponsorluğu ile ilgili açıklama yapan Kıyanç, “Biz bu yıl büyük ihtimalle şu andaki düşüncemiz isim hakkını kullandırtmak istemiyoruz. Biz Muğlaspor’un şampiyon olacağı dönemde isminin Muğlaspor olarak kayıtlara geçmesini istiyoruz. Göğüs sponsorluğunda geçen sene kullanılan göğüs sponsoru ile bu yılda devam etme kararı aldık, Geçen dönem 2 ana sponsorumuz birisi, Muğlaspor’un isim hakkı ile ilgili bir firmanın yapmış olduğu sponsorluk vardı. Kendileri ile genel kuruldan önce de sonra da görüştüm. Biz Muğlaspor’un göğüs reklamının da isim hakkının da çok değerli olduğunu hep dile getirdik. İnşallah şampiyon olduğumuzda Muğlaspor ismini Muğla’ya hediye etmek istiyoruz. Taraftara hediye etmek istiyoruz" dedi.
Muğlaspor Futbol Şube Sorumlusu Abdullah Eskihisarlı, "Göreve geldiğimiz ilk günde eski futbolcumuz ve takım kaptanımız Ozan Özkan ile birlikte futbol direktörü konusunu da çözümlemiş olduk. İlk olarak teknik heyetten başladık çalışmalarımıza. Bizler 5-6 teknik hocamız ile yüz yüze görüştük ve sonunda Erkan hocamız ile karar kıldık. Sonrasında yönetim kurulumuzun bize verdiği bütçe ile transfer çalışmalarımıza başladık. Şu anda 16 futbolcumuz ile anlaşmış durumdayız. 6 futbolcumuz Muğlaspor’da mevcut olan futbolcularımız geri kalan futbolcularımız ise çeşitli takımlardan gelen futbolcularımız. Kaleci kadrosunda 4 kaleci kadromuz olacak, Bunlardan ikisi alt yapıdan gelen kalecilerimiz. Bizler kadromuzda şuanda 7 veya 8 kişi ile anlaşma sağlayacağız. Takıma alacağımız futbolcular her an ilk 11'de oynayacak futbolculardan oluşmasını tercih ediyoruz ”dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.