MUĞLALI BİSİKLETÇİ MİLLİ TAKIMDA

MUĞLALI BİSİKLETÇİ MİLLİ TAKIMDA

Mugla Menteşe Karya GSK Bisiklet Takımı Sporcusu Oğuzhan Taşkan Bisiklet A Milli Takıma davet edildi.

Muğla Karya GSK sporcusu bu sezon gösterdiği başarılı performans ile Milli Takımdan davet aldı. Türkiye Bisiklet Federasyonu Puanlı Yol Yarışları sonunda elde ettiği dereceler ile UCI Grand prix yarışlarına katılmak üzere A Milli Takım kafilesine dahil edildi.

CÖMERT; SAYIN VALİMİZİN SAYESİNDE BİSİKLETTE SÖZ SAHİBİ OLDUK”

Bisiklet Federasyonu Muğla Temsilcisi İlker Cömert 5 yıldır aralıksız Muğla yı ulusal ve uluslararası platformda temsil ediyoruz. Şu zaman zarfına kadar da 3 sporcumuzu Milli Takıma kazandırdık. Turkiye Bisiklet Federasyonu tarafından Gaziantep'te düzenlenen Türkiye Şampiyonasında Mugla olarak 3. lüğü elde ettik. Yarışlarda başarılı bir performans sergileyen Sporcumuz Oğuzhan Taşkan ı milli takıma seçildiği için kutluyorum. Gösterdiği performansın mükâfatını alması Muğla adına mutluluk verici. Bizlere verilen destek özellikle Muğla Valimiz Orhan Tavlı ve Muğla Milletvekilimiz Yelda Erol Gökcan sayesinde başarılarımızı artırarak Muğlayı Bisiklet sporunda söz sahibi bir noktaya getirdik. Sayin Valim bu konuda özellikle bisiklet konusunda verdiği destek ile önümüzü açtı.Bu bağlamda sayin Valimiz ve Milletvekillerimiz başta olmak üzere Desteğini esirgemeyen Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Kazım Açıkbaş a da teşekkür ederim” dedi.

AÇIKBAŞ , MİLLİ TAKIMA SEÇİLEN BİSİKLETÇİLERİ KUTLADI

Bisiklet Milli Takımı kadrosuna davet edilen Muğlalı bisikletçiyi ilk kutlayan isimlerden biri de Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Kazım Açıkbaş oldu. Katıldıkları her turnuvadan başarılı sonuçlarla dönen Muğla Karya GSK Bisiklet takımı sporcularının emeklerinin karşılığını almaya başladığını belirten Açıkbaş başarıda emeği geçen kulüp yöneticilerini, teknik kadroyu ve sporcuları kutladı. Açıkbaş ay yıldızlı formayı giyecek olan Oğuzhan Taşkan a atılacakları şampiyonalarda başarılar diledi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.