Muğla Bisiklet Sporunda Hedef Yükseltti

Muğla Bisiklet Sporunda Hedef Yükseltti

Dünya Şampiyonluğu hedefiyle azim ve kararlılıkla çalışmalarını sürdüren Muğla’nın başarılı bisikletçileri Vali Orhan Tavlı ile bir araya geldi.

Muğla Valiliği 75. Yıl Toplantı Salonundaki görüşmeye Muğla Valisi Orhan Tavlı’nın yanı sıra Gençlik ve Spor İl Müdürü Musa Kazım Açıkbaş, İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çay, Türkiye Bisiklet Federasyonu İl Temsilcisi İlker Cömert, Cycle Turkey Acentesi sahibi ve Bodrum Dağ Bisiklet Spor Kulübü başkanı Ali Sonay, Başkan Yardımcısı Metin Akyüz ve başarılı sporcular katıldı.

Dağ bisikleti ve yol bisikleti kategorilerinde milli sporcu ve başarılı sporcularla bir süre sohbet eden Vali Orhan Tavlı sportif branşlarda sağlanan desteğin artarak devam edeceğini ifade etti.

Muğla’da spor turizmi altyapısının geliştirilmesi kapsamında yapılan çalışmaları anlatan Vali Orhan Tavlı Muğla’mız spor turizminde çok önemli bir yerde spor altyapımızı daha da geliştirerek Muğla’mızı Spor’un ve Spor Turizminin başkenti yapma yolunda hep birlikte emin adımlarla ilerliyoruz” dedi.

Bisiklet branşının başarılı sporcuları sırayla söz alarak Muğla’da Bisiklet sporunun gelişmesi için fikirlerini dile getirdi. Sağlanan imkanlar için Vali Orhan Tavlı ’ya teşekkür etti.

Muğla Valisi Orhan Tavlı Muğla’daki spor altyapısının gelişimine desteklerinden dolayı Saygıdeğer Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere Gençlik ve Spor Bakanı Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na ve Bakanlığa şükranlarını sunarak Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu’na Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne ve emeği geçenlere teşekkür etti.

foto-bilgi: Muğla Valiliği basın birimi

bsk-2.jpg

bsk-5.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.