MUĞLA BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI MEHMET KUBİLAY ÖZCAN MARMARİS HALK GÜNÜ TOPLANTISINA KATILDI

MUĞLA BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI MEHMET KUBİLAY ÖZCAN MARMARİS HALK GÜNÜ TOPLANTISINA KATILDI

Bugün saat 14.00 da CHP Marmaris İlçe Binası’nda CHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Kubilay Özcan Halk günleri toplantısına katıldı.

CHP Marmaris İlçe binası'nda gerçekleşen toplantıya,CHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Kubilay Özcan, Marmaris Belediye Başkan yardımcısı İhsan Öztürk, Marmaris Belediyesi Meclis üyeleri ve Parti İlçe yönetim Üyeleri katılım sağladı.

CHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Kubilay Özcan ‘‘Öncelikle herkese merhabalar, çok yoğun bir süreçten geçiyoruz. Görüşmeler toplantılar derken epey bir koşuşturma içerisindeyiz. Partimiz genel merkezinde gerçekleşen değişimle birlikte hep birlikte el ele vererek, güvenerek ve dayanışma içerisinde olarak bizlerde bu değişimin bir parçası olacağız. Bu güne kadar olan kırgınlıklarımız, üzüntülerimiz, çekişmelerimizin bize bir şey kazandırmadığı yaşayarak gördük. Marmaris gibi bir cennette Muğla ili ile anlaşmazlıklar hepimizi çok etkiledi. Yat Limanı neredeyse yüz akımız olacağı yerde yüz karamız haline geldi. Artık burada kişilerden çok partinin ve ilçenin önemli olduğunu düşünmeliyiz. Bu gerçeği öne çıkarmalıyız diye düşünüyorum. Ben birlikte yönetmeyi kendime şart belledim. Bir sorun veya bir proje gerçekleşeceği zaman fikir alarak, ortak çözümler, ortak hareket ederek yönetmeyi hedefliyorum. Hep birlikte ve uyum içerisinde olacağız ve bu şartı kendime koşul belledim. Pek çok projem var bunlardan en önemlilerini sizlerle paylaşmak isterim. İlki ‘raylı sistem’ projem bu projeyi çok uzun süredir düşünmekteyim ve maalesef ilk açıkladığım zaman bazı kişiler tarafından kendi projeleriymiş gibi gösterilmeye çalışıldı. Bu nedenle bende projemin detaylarını vermedim. İkinci projeme gelirsek biliyorsunuz ki Marmaris Çam Balı cenneti, maalesef yangın dolayısıyla yaşanan bir azalma var var ancak biz Marmaris’i Çam Balında bir marka haline getireceğiz. Bir diğer projem ise Bizim havamızın An tayadan çok daha iyi ve temiz olduğunun düşünüyorum ve bu konu hakkında araştırmalar yaptırdım ve gerçekten bizim havamız çok daha temiz olduğunu öğrendim. Ben de istiyorum ki Futbol kampları Bizde de gerçekleşsin yeterli alanımız yeterli koşullarımız var. Neden Marmaris’te, Bodrum da, Datça da futbol kamplarına ev sahipliği yapmayalım ’’ Sözlerini kullandı.

0ce0a0c8-7cf4-40fd-a1b9-306d51892df6.jpg

Muhabir: Yaren Özdemir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.