MHP Bodrum Başkanından olmayan muhtarlık binasında muhtar ziyareti

MHP Bodrum Başkanından olmayan muhtarlık binasında muhtar ziyareti

MHP Bodrum İlçe Başkanı İbrahim Bilgi, ziyaretlerine Mumcular Karaova’dan başladı. Bilgi’nin Çamarası Mahalle muhtarlığı ziyareti ise Bodrum’da binası olmayan tek muhtarlık binası zemininde yapıldı

MHP Bodrum İlçe Başkanı İbrahim Bilgi, Bodrum Yarımadası’nın sorunlarını yerinde görmek amacıyla, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte muhtar ziyaretlerine başladı. İlk olarak Mumcular Karaova bölgesinde ki muhtarlara giden Bilgi ve ekibi, tüm sorun ve önerileri dikkatle dinledi, tek tek not aldı.

“TÜM SORUNLARI İLGİLİ KURUMLARA İLETECEĞİZ”

11 mahalle muhtarını ziyaret eden MHP Bodrum İlçe Başkanı İbrahim Bilgi, hemen hemen tüm mahallelerde en önemli sorunun altyapı, elektrik ve Telekom alt yapı eksikliği olduğunu söyledi. Karaova bölgesinin tarım ve hayvancılık merkezi olduğunu söyleyen İbrahim Bilgi; “Köylümüz mazot, gübre ve yem fiyatlarında indirim yapılmasını bekliyor. Devletimiz bu yönde belli oranda destek veriyor. Ama köylümüz bu desteğin artmasını bekliyor. Mahallelerimizde alt yapı yok. Elektrik, telefon ve internet hatları yetersiz. Kapasitelerin mutlaka arttırılması gerekiyor. Ayrıca mahallelerimizde sosyal alan eksikliği var. Vatandaşlarımız vakit geçirecek yer bulamamaktan şikayetçi. Binlerce belediye çalışanı var. Ama bu yöredeki mahallelerimizden sorumlu olan, mahallede görev alan belediye çalışanları pek göremedik. Yapmış olduğumuz ziyaretlerde her mahallemizin sorun ve beklentilerini tek tek not aldık. Bu sorunların çözümü konusunda ilgili kurumlara dilekçelerle başvuracağız ve yapılan çalışmaları takip edip sonuçlandırılmasını isteyeceğiz. Bu çalışmalarımızın sonuçlarını da Bodrumlu hemşehrilerimizle paylaşacağız. Unutulduğunu hisseden hiçbir vatandaşımızı unutmayacağız. Bodrum gücüyle tüm sorunları rahatlıkla çözebilecek güçte. Yeterli doğru planlamalarla güçbirliği oluşturalım” dedi.

OKUL ÖNLERİNDE KASİS YOK!

Mahallelerde bulunan okulların çoğunun önündeki yollarda hız kesici kasislerin olmadığını belirten İbrahim Bilgi, muhtarların bu yönde belediyelere defalarca başvurmasına rağmen kasis konulmamasına anlam veremediğini belirtti. Bilgi; “Okul önlerinde bulunan yollarda kasis yok. Öğrencilerimiz okul giriş çıkışlarında tehlike altında. Bir an önce okul önlerine kasis yapılmalı. Bu işin hızlandırılması için elimizden geleni yapacağız. Öğrencilerimizi tehlikeye atmayı kabullenmemiz mümkün değil” dedi.

BİNASI OLMAYAN TEK MUHTARLIK!

MHP Bodrum İlçe Başkanı İbrahim Bilgi’nin en dikkat çekici ziyareti ise Çamarası’na oldu. Bodrum’da binası olmayan tek muhtarlık olan Çamarası’nın muhtarı Hüseyin Demir ile söz verilmesine rağmen bir türlü yapılmayan binanın zemininde buluşan İbrahim Bilgi, bu duruma çok üzüldüğünü ifade etti. Bilgi, Çamarası’na yakışır bir muhtarlık binasının bir an önce yapılması için gerekli girişimlerde bulunacağını belirtti.

MHP Bodrum İlçe Başkanı İbrahim Bilgi, ziyaretleri sonunda tüm muhtarlara Türk Bayrağı hediye etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.