METİN GÜLDÜZ MARMARİS’TEN BAĞIMSIZ BELEDİYE BAŞKANI ADAYLIĞINI AÇIKLADI

METİN GÜLDÜZ MARMARİS’TEN BAĞIMSIZ BELEDİYE BAŞKANI ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Marmaris'te yaşayan Emekli Polis Memuru Metin Güldüz bu gün bir basın toplantısı düzenleyerek Bağımsız Aday olduğunu açıkladı.

Güldüz ‘‘bağımsız aday olmayı yaklaşık üç sene önceden beri düşündüğünü ancak kesin adaylığını 15 gün önce netleştirdiğini’’ dile getirdi.

‘‘Marmaris’e hizmet etmek sadece bir görev değildir.’’

Bağımsız aday Güldüz ‘‘Tek amacım vatanımızın bir parçası turizmin gözdesi olan bağımsız bir aday olarak siyasi görüşlerden bağımsız bir şekilde Marmaris'i daha yeşil, daha temiz, daha yaşanabilir bir hale getirip, halkımıza en iyi hizmetleri vermektir. Marmaris'e hizmet etmek sadece bir görev değildir, aynı zamanda sorumluluktur. Bu sorumluluğun farkındayım ve sorumluluk bana nasip olursa, bu sorumluluğun altında ezilmeyeceğimi beyan ederim. Pek çok projem v ar ve bu projelerin temelinde hep halk var. Belediye’nin imkânlarını kullanarak Marmaris’imizin çok daha iyi yerlere gelmesini sağlayacağım’’ dedi.

Marmaris’in sorunlarına göre projelerini tasarladığını dile getiren Güldüz ‘‘ önceliğim fırsatçılığın önüne geçebilmek adına Marmaris’te çeşitli losyonlarda ‘Halk Market’ açmayı hedefliyorum. Yine halkımız için sosyal alan olabilecek çay bahçeleri, Emekli lokalleri açmak. Sokak hayvanlarını unutmadan onların sağlıklı konforlu yaşam koşullarına uygun barınaklar açmak. Ve biliyorsunuz Marmaris’te en büyük sorunlarımızdan biri otopark, yeterli alanımız olmadığından dolayı çokça otopark sorunu çekiyoruz ben bu sorunu yeni otopark alanları açarak çözmeyi hedefliyorum’’ sözleri ile seçildiğinde gerçekleştirmeyi hedeflediği projeleri anlattı.

‘‘Marmaris’i hep birlikte daha güçlü bir geleceğe taşımak için desteklerinizi bekliyorum’’

Halk ile iç içe olan Güldüz ‘‘Projelerimin dışında vatandaşlarımızın sesine kulak vererek her zaman halkla iç içe ve yanlarında olup talep ve isteklerini en iyi şekilde değerlendirip hareket etmek, benim açımdan en doğru kararlar olacaktır. Marmaris'i hep birlikte daha güçlü bir geleceğe taşımak için halkımızın desteklerini bekliyorum’’ sözleriyle her daim halkın içerisinde ve yanında olacağını dile getirdi.

Basın mensuplarının “neden bağımsız aday olmayı istediniz” sorusuna Güldüz “Meslek hayatım boyunca, mesleğimi icra ederken birtakım gözlemlemeler yaptım. Ülkemiz genelinde birçok alanda bizim gibi insanların söz hakları kesilmiştir. Mecliste olsun, Belediye Başkanlığında olsun maddi imkânların olmadığı sürece hiçbir yere giremeyiz. Bene şimdi kendi imkânlarımla, tek başım karar verdim ve bu kulvarda yerimi aldım ve devam edeceğim” ifadeleri ile yanıtladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum