MERAL AKŞENER, İYİ PARTİ UŞAK BELEDİYE BAŞKAN  ADAYINI AÇIKLADI

MERAL AKŞENER, İYİ PARTİ UŞAK BELEDİYE BAŞKAN ADAYINI AÇIKLADI

Bölge istişare toplantısını gerçekleştirmek ve Başkan adayını açıklamak için Uşak’a gelen İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Uşak Belediye Başkan Adayını açıkladı.

Çeşitli programları kapsamında Uşak’a gelen Akşener ilk önce İl Başkanlığını ziyaret etti. Parti binasından ayrılan Akşener, halkın sorunlarını dinlemek üzere sokağa indi.

Uşak Halkının Sorunlarını Dinledi
Meral Akşener, Uşak ziyareti kapsamında İsmetpaşa caddesinde esnaf ziyareti gerçekleştirerek halkın sorunlarını dinledi. 2028’de iktidar olma hedefiyle hareket ettiklerini belirten Akşener esnafa çözülemeyen “sorunlara çözüm getirme” sözü verdi.

Belediye Başkan Adayımız Muhammet Gür
Akşener, Uşak Belediye Başkan adaylarının Muhammed Gür olduğunu açıkladı.
Gür'ün daha önce 2019 seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi ile ayrı ayrı girdiği seçimleri az bir farkla kaybettiğini belirten Akşener, Gür'ün Uşak'ın sorunlarına her zaman çözüm odaklı yaklaşacak bir başkan adayı olduğunu ifade etti.
Kente ilişkin projelerinden bahseden Gür “Hiçbir siyasi partinin kurumsal kimliğine, hiçbir adayın şahına ait bir kez olsun eleştiri yapmadık. Bu seçimde de söz veriyorum. Biz gittiğimiz bu ömrü yoldan gitmeye devam edeceğiz.” İfadelerini kullandı.


Uşakta bir otelde düzenlenen Uşak Teşkilat buluşması ve Aday tanıtım toplantısına “Uşak, Afyonkarahisar, Burdur, Denizli, Isparta, İzmir, Kütahya, Manisa” olmak üzere 8 İl Başkanlığından katılım sağlandı.

Uşak Havaalanından Bahsetti
Uşak Havaalanı, otogar, Uşakspor’un sorunlarının giderileceğine de değinen genel Başkan Akşener, birçok altyapı projelerinin de hayata geçirileceğine değindi.


Program, basına kapalı bir şekilde bölgelerin genel başkanlarıyla birlikte “bölge istişare” toplantısı ile devam etti.

0278b5c0-afab-468b-919d-e74d3dfbf06d.jpg

1af145fc-dfbb-4202-a522-5cc59c5d6aa6.jpg

575a6920-f7fe-403c-b836-049feaedac21.jpg

70f0eb98-0e2f-428b-8ddd-952c18da9d64.jpg

St.Muhabir: Fulya Aybat

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.