MARMARİS'TEN CHP MUĞLA İL BAŞKANI BALCI’YA ZİYARET

MARMARİS'TEN CHP MUĞLA İL BAŞKANI BALCI’YA ZİYARET

Marmaris ilçe Başkanı iken 1 Ekim'de yapılan seçimle CHP Muğla İl Başkanlığına seçilen Avukat Zekican Balcı'ya Marmaris Belediye Başkanı ve İlçe yönetimi hayırlı olsun ziyareti yaptı.

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, CHP İl Başkanlığı’na seçilen Zekican Balcı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Dün yapılan ziyarete CHP Marmaris İlçe Başkanı Ömer Bozdemir, Başkan Yardımcıları İhsan Öztürk, Burak Demirtaş, CHP’li Meclis Üyeleri ve İlçe yönetimi de katıldı.

CHP Marmaris ilçe başkanıyken 1 Ekim’de yapılan kongrede İl Başkanlığı’na seçilen Balcı’yı yürekten desteklediğini ifade eden Başkan Oktay, “Değerli yol arkadaşımız Zekican Balcı'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Partimiz için Marmaris'te olduğu gibi tüm Muğla'da canla başla çalışacağından eminiz. Marmaris olarak Marmaris'in evladının hep yanındayız, her zaman destekçisiyiz. Kendisinin ve ekibinin yolu açık olsun” ifadesini kullandı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Başkanı Zekican Balcı ise Marmaris’li partililerini ağırlamaktan sevinç duyduğunu belirterek “Ayağınıza sağlık” diye konuştu.

zekican-balci-ziyaret-2.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.