MARMARİS'TE YAZ KURSLARINA MUHTEŞEM KAPANIŞ

MARMARİS'TE YAZ KURSLARINA MUHTEŞEM KAPANIŞ

Marmaris Belediyesi tarafından açılan ücretsiz yaz kursları muhteşem bir törenle son buldu. Belediye Başkanı Mehmet Oktay’ın da katıldığı törende çocuklar öğrendiklerini sergiledi.

Marmaris Belediyesi’nin çocuklara yönelik 14 branşta açtığı ücretsiz yaz kurslarının kapanış töreni Çok Amaçlı Salon’da gerçekleşti. Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay’ın da katıldığı törende minik öğrenciler hünerlerini sergiledi.

Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü’nün çocukların fiziksel ve sosyal gelişimlerine katkıda bulunmak ve yaz aylarını verimli geçirmelerini sağlamak amacıyla düzenlediği kurslar 1 Temmuz’da başlamıştı. 14 branşta açılan kurslardan 2 ay boyunca 520 çocuk faydalandı. Halk oyunları, masa tenisi, ritim perküsyon, çocuk yogası, drama, modern dans, temel dans-bale, zumba, çocuk platesi, bokwa, crosfit, step aerobik-jimnastik, yüzme ve melodika branşlarında eğitimlerin verildiği kursların kapanış töreninde öğrenciler kadar veliler de heyecan içindeydi. Sahneye çıkarak öğrendiklerini sergileyen çocuklar büyük alkış aldı.

ÇOCUKLAR BİZİ MUTLU EDİYOR

Çocukların teşekkür çiçeği takdim ettiği Belediye Başkanı Mehmet Oktay, burada yaptığı konuşmada çocukları tebrik ederek, “Çok güzel gösteriler izledik. Gerçekten çok keyif aldık. Birkaç akşam önce de Amfi Tiyatro’da çocuklarımıza yönelik bir etkinlik olmuştu. Üst üste böyle neşeli zamanlar geçirmek bizleri çok mutlu etti” dedi. Son yıllarda Marmaris’in olumsuzluklara maruz kaldığını söyleyen Oktay, “Ancak bu tarz organizasyonlarla o günleri de geride bıraktığımızı görüyoruz. Bunlar da bizim umudumuzu, motivasyonumuzu arttırıyor” dedi. Başkan Oktay, yeni eğitim döneminde tüm öğrencilere başarılar dileyerek sözlerini tamamladı. Tören sertifikaların verilmesiyle son buldu.

yaz-kurslari-kapanis-5.jpgyaz-kurslari-kapanis-3.jpgyaz-kurslari-kapanis-2.jpgyaz-kurslari-kapanis-4.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.