MARMARİS’TE BELEDİYE BAŞKANLIĞI ADAYLIĞINI AÇIKLAYAN İLK İSİM KANDEMİR OLDU

MARMARİS’TE BELEDİYE BAŞKANLIĞI ADAYLIĞINI AÇIKLAYAN İLK İSİM KANDEMİR OLDU

Marmaris Belediye Başkanlığı için adaylık duyurusu yapan ilk isim Ak Parti Yerel Yönetimler Başkanı Erdal Kandemir oldu. Kandemir 'Türkiye Yüzyılı şehirleri için Refah yerelden başlar' sloganı ile aday adaylığını duyurdu.

Yerel seçimlere yaklaşık 4 ay kalması ile birlikte Belediye Başkanlığı için aday olan isimler kendilerini tanıtmaya başladılar. Marmaris Belediye Başkanlığı için adaylık duyurusu yapan ilk isim Ak Parti Yerel Yönetimler Başkanı Erdal Kandemir oldu. Kandemir 'Türkiye Yüzyılı şehirleri için Refah yerelden başlar' sloganı ile aday adaylığını duyurdu.

Marmaris Belediye Başkanlığı aday adayı Erdal Kandemir, Ak Parti ilçe yönetim kurulu üyelerinin de desteğini aldığı, ilçe yönetim binasında yaptığı açıklamada kendisini tanıttı.

Erdal Kandemir : ‘’Ben, Erdal Kandemir. 1967 Kütahya doğumlu, aslen Sinop'luyum. Almanya'nın Heidelberg şehrinde Friedrich Ebert Grund Schule ve Heidelberg Wilckens Hauptschule okullarını bitirdikten sonra inşaat meslek okuluna devam ettim. Ancak ailemin 1984 yılında Türkiye'ye temelli dönüş kararı almasıyla İstanbul'a taşındık. Lise denkliğimi İzzet Ünver Lisesi'nde tamamladım. Almanya'da eğitim almam sebebiyle Almanca ve İngilizce dillerini çok iyi seviyede konuşabiliyorum. 1985 yılında Marmaris'e taşınarak turizm sektöründe ticarete başladım. 1989 yılında Marmaris'in yerlisi Canan Kandemir ile evlendim ve iki çocuk babasıyım. 1993 yılından beri Avrupa'nın birçok ülkesinde (Almanya, Hollanda, Belçika, Avusturya, Yunanistan vb.) ticaretlerde bulundum ve dönem dönem oralarda yaşadım. 2009 yılında Ege Prestij yapı isimli müteahhitlik firmamı kurdum. Bildiğiniz üzere, Belediye Başkanı aday adaylığımı bugün sizler huzurunda açıklıyorum.

Marmaris'in geleceği için son iki yıldır alt yapı ve dev projeleri üzerinde çalışmalar yürütmekteyim. Bu seçimler, Marmaris'in geleceği için son derece hayati bir öneme sahip. Her yaş ve kesimden insanımızın sorunlarına çözüm bulmak için elimden geleni yapacağım.

Marmaris, Türkiye'nin en önemli turizm merkezlerinden biri. İnanıyorum ki doğru adımlar atarak ve doğru projeleri hayata geçirerek Marmaris'i daha da ileriye taşıyabiliriz. Bu nedenle çalışmalarımızı sadece alt yapı ve dev projelerle sınırlı tutmuyoruz. Eğitimden kültüre, sokak hayvanlarından sanata birçok alanda projelerimiz var. Bunlar hayata geçirildiğinde, Marmaris'in potansiyeli tam anlamıyla ortaya çıkacaktır. Sizlerden aldığımız destekle bu zorlu ama bir o kadar da keyifli süreci hep birlikte başaracağız.

Marmaris'in turizm potansiyeli herkesin malumu. Denizi, doğası, tarihi yerleri, lezzetli yemekleri ve kendine has kültürüyle yerli ve yabancı turistlerin uğrak noktası haline gelmiştir. Ancak, turizmin getirdiği bazı sorunlar da var. Bu sorunları çözmek için, Marmaris Belediye Başkanı aday adayı olarak karşınızdayım. Benim için önemli olan, Marmaris'in sadece bugünü değil, geleceği. Bu nedenle, projelerimizde çevre dostu, sürdürülebilir ve insan odaklı bir yaklaşım benimsiyoruz. Halkımızın, özellikle de gençlerimizin ve kadınlarımızın daha fazla söz sahibi olacağı bir yönetim anlayışı hedefliyoruz. Sizlerin desteğiyle, Marmaris'i daha yaşanabilir, daha güzel bir yer haline getireceğiz.’’ sözlerini kullanarak tüm Marmaris yaşayanlarının desteklerini beklediklerini iletti.

whatsapp-gorsel-2023-11-20-saat-15-37-37-02971268.jpg

whatsapp-gorsel-2023-11-20-saat-15-37-14-56907b2d.jpg

whatsapp-gorsel-2023-11-20-saat-15-37-14-28894fd7.jpg

whatsapp-gorsel-2023-11-20-saat-15-37-13-7fb94515.jpg

whatsapp-gorsel-2023-11-20-saat-15-37-13-cbd476af.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum