MARMARİSGENÇLİK SPOR BASIN SÖZCÜSÜNDEN ZEHİR ZEMBEREK AÇIKLAMA!

MARMARİSGENÇLİK SPOR BASIN SÖZCÜSÜNDEN ZEHİR ZEMBEREK AÇIKLAMA!

Marmaris Gençlikspor Kulübü basın sözcüsü Dilara Topaloğlu, haklarında yapılan dedikodulara cevap verirken Marmaris Belediyesinin desteklerinin yetersizliği ile ilgili de yazdığı ve Marmaris'in önde gelen isimlerine çağrı yaptığı bir açıklama yayınladı.

Marmaris Gençlikspor Kulübü'nün basın sözcüsü Dilara Topaloğlu, kulüp hakkında dolaşan dedikodulara ve Marmaris Belediyesi ile ilgili iddialara yazılı bir açıklama ile cevap verdi. Topaloğlu, "Burası Marmaris! İyi olanın, doğru yolda gidenin dedikodusu çok yapılır!" diyerek, sosyal medya saldırılarına ve sokak dedikodularına karşı kulübün duruşunu vurguladı.

‘’Burası Marmaris! iyi olanın doğru yolda gidenin dedikodusu çok yapılır! ‘’

Özellikle bu sene sezon başından beri gerek sosyal medyadan yapılan saldırılara, gerekse sokakta dönen;

-Futbolcu paralarını ödeyemiyorlar...

-Kulüp bataklığın içerisinde...

-Yakında patlarlar...

-Kulübe çökecekler... tarzında yapılan dedikodulara gülüp geçiyoruz.

Yönetim olarak yapılan dedikodulara ve sosyal medyadan sahte hesaplarla yapılan saldırılara moral bozmadan, küçük insanlarla uğraşmadan işimize odaklandık. Başarmak her zaman hedefimiz oldu.

Adımızı kötü çıkarmak isteyenler güzel reklamımızı yaptı hep gündemde kaldık ve sayelerinde daha da çok insan başarımızı görmüş oldu ve biz yine meraklılara başarılarımızla cevap vermeye devam edeceğiz..

‘Terk edilmiş, borç içinde bırakılmış bir tarihi ayağa kaldırdık’

Göreve geldiğimiz 3 yıllık süreç içerisinde 1 milyon 400 bin TL borç içerisinde, kaderine terk edilmiş, 93 yıllık tarihi olan futbol kulübümüzü, hem yarıştığı kulvarda zirvede tuttuk hem de 600 bin TL borcunu ödedik. Vergi ve SGK borçlarını yapılandırdık, taksitlerini ödemeye devam ediyoruz. Kulübümüzün önünü açtık ve kulübümüz üzerinde şuan için herhangi bir haciz bulunmuyor.

‘başımız dik alnımız ak! ‘

Ülkemizde pandemiden sonra yaşanan ekonomik kriz herkesi olumsuz şekilde etkiledi. Türkiye’de bu yıl bal ligi, süper amatör ve diğer amatör ligler olmak üzere 150'nin üzerinde kulüp maddi imkansızlıklar sebebiyle lige katılamadı ve kapısına kilit vurdu. Türkiye genelinde birçok futbolcu / hoca mağdur durumda. Kulüp olarak biz de bu süreçten etkilenmiş olsak da aralık ayı hariç teknik heyet, masör ve malzemeci maaşlarını ödedik, tesis, otobüs giderlerini karşıladık. Bu zamana kadar Karaçulha, Dalaman, Ortaca, Dalyan galibiyetlerinin primlerini ödedik. Futbolcularımıza verdiğimiz peşinat sözlerinin %80'ni gerçekleştirdik. Bazen söz verdiğimiz tarihlerde ödeme yapamadık bazı futbolcu kardeşlerimizin ödemelerinde gecikme yaşadık. %20'lik kalan futbolcu ödemelerini de kısa süre içerisinde tamamlayıp play-offlara odaklanacağız.

‘eşit yarışmıyoruz! ‘

Muğla takımları arasında yalnız bırakılan tek takım biziz. İlçeler bazında örnek vermek gerekirse ;

Ortaca belediyesi Ortaca takımlarına hem tesis hem otobüs hem de nakdi ve ayni yardımda bulunuyor. Ortaca Belediyespor, Dalyanspor belediye tesislerinden ve otobüs desteğinden yararlanıyor. Fethiye belediyesi, Karaçulhaspor’a tesis imkanı sağlıyor, otobüs desteği veriyor. Seydikemer belediyesi, Seydikemerspor’a Milas belediyesi, Milas takımlarına her konuda destek verirken Marmaris belediyesi sadece Marmaris Belediyespor’a tesis, otobüs nakdi ve ayni yardım desteği veriyor.

Biz Marmaris belediyesinden görevde bulunduğumuz 3 yıllık süre içinde hiçbir şekilde destek almadık. Özellikle futbolcuların kalacağı tesisi kiralamak, otobüs masraflarını da yönetim olarak karşılamak zorunda kalıyoruz. Bu nedenle ekstra yıllık 4 milyon gibi diğer kulüplere göre ekstra tesis ve otobüs maliyeti ödüyoruz. Adil bir şekilde diğer kulüpler gibi biz de bu desteği almış olsak başarıya daha da kolay ulaşabileceğimizi biliyoruz...

‘Play-off'larda teknik ekibimizin belirlediği bölgelere takviye yapacağız’

Futbol takımımız iyi bir hava yakaladı. Takım içerisinde arkadaşlıklar güzel. Fakat sakatlıklar ve hastalıklar bazen hocalarımızı ve futbolcularımızı zor durumda bırakabiliyor. Dolayısıyla bazı bölgelere alternatif takviyeler yapmak istiyoruz. Bu nedenle hocalarımızın isteği doğrultusunda transfer yapacağız ve bununla ilgili çalışmalara başladık. Play-off sürecinde zengin bir kadro ile karşınıza çıkacağız. Oynamayan oynayan arkadaşının terini silecek destek olacak, bu bilinçte bir ekip olmaya devam edeceğiz. Başarının birlikte gelebileceği mantığını bilen bir kadromuz var. Takviye gelecek olanlar da bu bilinçle karşınızda olacak. İnşallah bu sene mutlu sona birlikte ulaşacağız.

‘Marmaris’in önde gelen iş insanlarına çağrımızdır ! ‘

Bu tarihi kulübü birlikte daha güzel yerlere getirebiliriz. Tekrar profesyonel liglere döndüğümüzde alt yapı kulüplerinde başarılı olan çocuklarımızın önünü açmış olacağız. Farklı kulüplerden sohbet gerçekleştirdiğimiz hocalarımız ellerindeki başarılı gençleri il il gezerek profesyonel kulüplere kazandırmak için çabalıyor. Marmarisli genç kardeşlerimizin önünü açabilmek için bu tarihi kulübü hak ettiği lige geri döndürmek zorundayız.

Marmaris'in marka bir futbol kenti olması için tüm iş insanlarından destek beklediklerini belirten Topaloğlu, profesyonel liglere döndüklerinde ilçeye ekonomik katkı sağlayacaklarını ifade etti. Topaloğlu, ocak ayında birçok Süper Lig takımının kamp noktasını Marmaris olarak belirleyeceğini ve şehre ekstra destek sağlayacaklarını söyledi. Kulübün tarihine sahip çıkılması ve başarıya ulaşılması için maddi manevi destek çağrısında bulundu.

whatsapp-gorsel-2023-12-21-saat-14-02-04-e01fe3bc.jpg

MARMARİS GENÇLİK SPOR

BASIN SÖZCÜSÜ

DİLARA TOPALOĞLU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.