MARMARİS ULUSLARARASI YELKEN YARIŞ HAFTASINA SAYILI GÜNLER KALDI

MARMARİS ULUSLARARASI YELKEN YARIŞ HAFTASINA SAYILI GÜNLER KALDI

Marmaris Uluslararasi Yat Kulübü tarafından düzenlenen Marmaris Uluslararası Yarış Haftası`nın 33. sü 22 – 28 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek.

Marmaris Uluslararasi Yat Kulübü tarafından düzenlenen Marmaris Uluslararası Yarış Haftası`nın otuzüçüncüsü 22 – 28 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek.

33 yıldır aralıksız düzenlenen, ülkemizin ve Doğu Akdeniz’in en yüksek katılımlı yelkenli yat yarışı, bugüne kadar yaklaşik 30 değişik ülkeden binlerce yelkenciyi konuk etti. Bu yıl Yarış Haftası’na 15 farklı ülkeden 1000 civarında yelkencinin 120 tekneyle katılması bekleniyor.

Yarış sonrası etkinlikler ve ödül törenleri yarışın ve haftanın en önemli destekçilerinden olan Netsel Marina içinde kurulan 1500m2`lik dev çadırda gerçekleşecek.

Marmaris Uluslararası Yat Kulübü Yönetim Kurulu yetkilileri '' turizm sezonu sona ererken hem sosyal hem de ekonomik olarak Marmaris`e çok önemli katkıları olan etkinliğin daha da gelişmesi için herkesin destek vermesini diliyoruz '' diyerek bu önemli etkinliğe tüm ilçe halkından destek beklediklerini belirttiler.

miycf.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.