Marmaris  Gençlikspor  yola daha güçlü devam ediyor

Marmaris Gençlikspor yola daha güçlü devam ediyor

Marmaris Gençlikspor futbol takımının önümüzdeki sezon güçlenerek yoluna devam edeceği belirtildi.


Yaklaşık bir asır önce, 1931'de kurulan Marmaris Gençlik Spor A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Üyesi ve Futbol Şube Sorumlusu Bilal Topaloğlu, yeni sezona borçsuz ve güçlü bir mali yapıyla girmeye hazırlandıklarını belirterek, "Tarihi kulübümüzü, hak ettigi yer olan profesyonel liglere taşıma hedefimize odaklanacağız." dedi.

Bilal Topaloğlu, iki sezondur kulüplerini,ve takımlarını ayakta tutabilmek için zorlu mücadeleler verdiklerini kaydederek şunları söyledi:
"ZORLUKLAR VE YOKLUKLARLA MÜCADELE ETTİK"
"Elinden her şeyi alınmış ve borcu olan bir tarihi kulübü ayağa kaldırmak için zorlu bir yola baş koyduk. İki yıldır bıkmadan usanmadan herkesi ziyaret ettik destek istedik. Destek veren herkese sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Yapamazsınız dediler.. Borcunuz var dediler.. Topunuz yok. Paranız yok. Aldırmadık konuşulanlara, eleştirilere, tepeden bakan tavırlara..
Terk etmedik, bu tarihi kulübün ayakta kalması gerektiğini kapı kapı dolaşıp herkese anlatmak istedik. Başardık da. Önce arkamızda duran taraftarlarımız forma kampanyamıza destek verdi Sonrasında da sponsor destekleri ile ayağa kalkma, toparlanma sürecimiz başladı. İlk etapta bütçemize göre transferler yapıp bu tarihi kulübü, Muğla Süper Amatör Ligi'nde mücadele etmeye hazırladık. Bunları yaparken de siyasetten uzak bir yönetim oluşturup, güçlü yatırımcılarla görüşmelerimizi gerçekleştirdik."

AYDIN KOCABAY BÜYÜK GÜÇ KATTI

Transfer dönemi kapandıktan sonra yönetimlerine katılan ve ardından Başkan olan Aydın Kocabay'ın kulübe çok büyük katkı sağladığının altını çizen Bilal Topaloğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: "Futbol kulübümüzün tarihini değerini sayın Başkanımıza anlattık. Marmaris Genclikspor'un kendi kendini döndürebilir hale getirebileceğinden bahsettik. Maneviyatından da bahsettik. Yeni bir kulüp kurup sıfırdan da başlayabilir ya da bir kulüp satın alabilir, borçsuz ilerleyebilirdik. Ancak hepimiz bu işin maneviyat tarafını seçtik. Tarihi kulübümüzü ayağa kaldırma mücadelesine, önce borçlarını ödeyerek başladık. Sonrasında ara transfer döneminde yeni oyuncularla takımımızı güçlendirdik. 8 yıl aradan sonra takımımızı BAL finallerine çıkarttık. Marmarisli futbolseverlere bu yıl şampiyonluk yaşatıp bir üst lige çıkamadık. Ancak, kulübümüze bir taraftan yatırım yapıp, bir taraftan da yeni ve güçlü yöneticiler eklemeye devam ediyoruz."

"DAHA DA GÜÇLENECEĞİZ"
Topaloğlu, yeni sezona borçsuz ve güçlü bir mali yapıyla girmeye hazırlandıklarını ifade ederek , "Tarihi kulübümüzü, hak ettiği yer olan profesyonel liglere taşıma hedefimize odaklanacağız." dedi. Verdiği desteklerden dolayı başta Başkanımız Aydın Kocabay olmak üzere herkese tekrar tekrar sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz." diye konuştu.

whatsapp-image-2023-04-11-at-11-37-48-1.jpeg

haber- foto : Ender Türkkan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.