MARMARİS GENÇLİK SPORDAN MAÇLARA DAVET

MARMARİS GENÇLİK SPORDAN MAÇLARA DAVET

Muğla Süper Amatör Futbol Ligi'nin ilk hafta mücadelelerinin öncesinde Marmaris Gençlik Spor Kulübü'nden taraftara destek çağrısı yapıldı.

Muğla Süper Amatör Futbol Ligi 2022-2023 sezonu haftasonu oynanacak maçlarla başlayacak. Marmaris Gençlikspor, kendileri gibi ligin bir diğer iddialı takımı Ortaca Belediyespor'u sahasında ağırlayacak. Marmaris Şehir Stadı'nda 23 Ekim Pazar günü oynanacak maçın başlama düdüğü saat 15.00'te çalacak.

Marmaris Gençlik Spor Kulübü Basın Sözcüsü Dilara Topaloğlu, hedeflerinin bir üst lige çıkmak olduğunu ve sezona galibiyetle başlamak istediklerini söyledi. Dilara Topaloğlu, Ortaca Belediyespor maçında ve ilerleyen haftalarda taraftar desteğine ihtiyaçları olduğunu belirtti. Özellikle aileleri çocuklarıyla birlikte tribünlerindeki yerini alıp, takımlarını desteklemeye çağıran Topaloğlu şu sözleri kaydetti:

'AİLECE GELİN' ÇAĞRISI

"Öncelikle bu güzel şehrin takımı Marmaris Gençlik Spor Kulübünde yönetici olmaktan onur duyduğumu belirtmek isterim.

Her zaman birbirine inanan, tüm olumsuzlukların ve zorlukların üstesinden gelebilen, birbirine kenetlenmiş bir yönetim ekibimiz var. Büyüyerek ve güçlenerek ilerleyeceğimize olan güvenimiz sonsuz. Başarıya olan inancımızla başarının birlik ve beraberlikten geleceğini iyi biliyoruz. Çünkü oldukça iddialı ve iyi bir futbol takımımız var.

Taraftarlarımıza ulaştırdığımız formalardan gelen destekler ve sosyal medya üzerinden yazılan memnuniyet, motivasyon mesajları için kulübümüz adına herkese teşekkürlerimizi iletiyorum. Yanımızda olduğunuzu canı gönülden hissediyoruz.

Biliyorsunuz ki maçların başlamasına çok az bir zaman kaldı. Yönetim ekibimiz olarak tüm Marmaris halkını, özellikle ailelerimizi, çoluk çocuk herkesi maçlarımıza tek yürek olmuş şekilde bekliyoruz.

Bizler kenetlenip sırt sırta verdikçe, 92 yaşındaki Marmaris Gençlik Spor Kulübünü eski başarı dolu günlerine taşıyabiliriz." diyerek biletleri ücretsiz olan maça herkesi davet etti.

whatsapp-image-2022-10-20-at-14-02-01-2.jpeg

whatsapp-image-2022-10-20-at-14-02-01.jpeg

haber - foto : Ender Türkkan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.