MARMARİS GENÇLİK SPORDA BAŞKAN DEĞİŞTİ

MARMARİS GENÇLİK SPORDA BAŞKAN DEĞİŞTİ

Marmaris Gençlik Spor Kulübü'nün yeni Başkanı iş insanı Aydın Kocabay oldu.

Türkiye'nin en köklü spor kulüplerinden olan Marmaris Gençlik Spor 1931'de kuruldu. 2014'e kadar "Marmaris spor" ve "Marmaris Belediyesi Gençlik Spor" isimlerini de alan kulüp 2014'te Marmaris Gençlik Spor A.Ş'ye devredildi. Aradan geçen yaklaşık 9 yıllık süreçte Hüseyin Deryal, 2015'ten bu yana sadece futbol branşında faaliyet gösteren kulübün Başkanlık görevini yürüttü. Bugün ise, Hüseyin Deryal'in hisselerini ve başkanlık görevini kulübün Asbaşkanı Aydın Kocabay'a devrettiği açıklandı. 92 yıllık tarihi kulübün yeni Başkanı iş insanı Aydın Kocabay, hedeflerini ve amaçlarını basın mensuplarıyla paylaştı. Başkan Kocabay, şu ifadeleri kullandı:
GÜÇLÜ VE DAHA KATILIMCI YÖNETİM ŞART
"Kulübün futbol takımını, dünya markası bir değer olan Marmaris'e yakışır noktalara, profesyonel liglere taşımak, yeni spor branşlarında da faaliyet göstermeyi hedefliyoruz. Bunu başarabilmek için, birlik, beraberlik içerisinde olmak, güçlü ve daha katılımcı yönetim ile gelir getirici kaynaklar oluşturmak şart."

KULÜBÜN ASIL SAHİBİ MARMARİS

Daha güçlü ve katılımcı yönetim oluşturmak için görüşmelerde bulunduğunu da kaydeden Kocabay, sözlerini şöyle sürdürdü: "Böylesine köklü ve büyük bir camia, bir kişiye yada bir kaynağa bağlı kalmamalı. Neredeyse yüzyıllık bir geçmişe sahip kulübün kaderi, geleceği, bir kişiyle değişmemeli. Unutulmamalı ki, kulübün asıl sahibi Marmaris'in, ilçe halkının ta kendisi. Bu güzel ilçemizin güzide kulübüne, ne kadar çok destek veren olursa o oranda başarı sağlanacağına inanıyorum. Böylelikle, başarılı, saygın, lider, istikrarlı, idari ve mali yapısı kuvvetli, daha çok branşta faaliyet gösteren, alt yapısı güçlü bir kulüp haline gelebiliriz. Bu inanç ve görüşlerim doğrultusunda tarihi kulübümüze, dolayısıyla Marmaris'imize hizmet etmeye çalışacağım."
Öte yandan eski Başkan Hüseyin Deryal de, Aydın Kocabay'ın başarılı olacağına inandığını kaydetti, "Sayın Kocabay'ın geçtiğimiz aylarda Asbaşkanımız olmasının ardından futbol takımımız çıkışa geçti. Şimdi Başkan olarak çok daha başarılı olacağına inancım tam. Kendilerine gönülden başarılar diliyorum." dedi.

whatsapp-image-2023-03-06-at-13-58-00.jpeg

AYDIN KOCABAY KİMDİR?
5 Temmuz 1969'da Aydın'da doğan, Aydın Endüstri Meslek Lisesi mezunu Aydın Kocabay, yaklaşık 35 yıldır Marmaris'te yaşıyor. Sporsever ve futbolsever kimliğiyle de tanınan iş insanı Aydın Kocabay, denizcilik sektöründe faaliyet gösteriyor. Evli ve iki çocuk babası Kocabay, iyi derecede İngilizce biliyor.

whatsapp-image-2023-03-06-at-13-59-02.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.