MARMARİS DEVLET HASTANESİ BAŞHEKİMİ OP. DR. NİYAZİ TAŞKIRAN OLDU

MARMARİS DEVLET HASTANESİ BAŞHEKİMİ OP. DR. NİYAZİ TAŞKIRAN OLDU

Marmaris İlçe Devlet Hastanesi Başhekimliğini dört aydır vekâleten bakan Op. Dr. Niyazi Taşkıran Sağlık Bakanlığı tarafından Başhekimliği onaylandı.

Geçtiğimiz yıl Eylül ayında Marmaris Devlet Hastanesi Başhekimi Ahmet Mutlu Arıcı kendi isteğiyle istifası ardından yerine Başhekim Yardımcısı Beyin ve sinir Cerrahı Op. Dr. Niyazi Taşkıran vekâleten görevlendirildi. Marmarislilerin evladımız diye nitelendirdiği Op. Dr. Taşkıran, dört aylık süre içinde yaptığı başarılı hizmetleriyle her kesimini takdirini kazandı. Bugün Sağlık Bakanlığı tarafından Beyin ve Sinir Cerrahı Op. Dr. Niyazi Taşkıran alınan kararla Marmaris İlçe Devlet Hastanesi Başhekimi oldu.

BAŞHEKİM TAŞKIRAN KİMDİR ?

1979 yılında Muğla da doğdu.2003 yılında Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun oldu.2004-2005 yılları arası Muğla SSK Hastanesi bünyesinde çalıştı.2005-2006 yılları arası Tabip Asteğmen olarak Askerliğini yaptı.

2012 yılında Ankara Dışkapı Eğitim ve Araştırma hastanesinden Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanlığını aldı.2013-2014 yılları arasında Mardin Nusaybin Devlet Hastanesinde mecburi hizmet görevini yaptı.2014-2018 yılları arası Özel hastahaneler bünyesinde Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı olarak hizmet verdi.2018 yılında Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Nöroşirurji Kliniğinde çalıştı.Aralık 2018 tarihinde Marmaris Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcılığına atandı.

Bilimsel Kuruluşlara Üyelik:

Türk Nöroşirurji Derneği (TNDER).

Türk Tabipler Odası.

Bilimsel çalışmaları:

Ulusal ve Uluslar arası toplantılarda sunulan ve bildiri kitabında (Proceedings) basılan 2 adet bildirisi, 6 adet Ulusal ve Uluslar arası mesleki eğitim ve kursları,4 adet ulusal ve uluslar arası kongre katılım ve sunumları mevcuttur.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum