MARMARİS BELEDİYE BAŞKANLIĞI ADAYLIĞINDA SÜRPRİZ İSİM

MARMARİS BELEDİYE BAŞKANLIĞI ADAYLIĞINDA SÜRPRİZ İSİM

Yerel seçim sürecinde zaman akmaya devam ederken Marmaris Belediye Başkanlığı için Ak Parti Marmaris Belediye Meclis Üyesi Elmas Ulupınar ‘Vakit Marmaris Vakti ‘ sloganı ile aday olduğunu duyurdu.

Ak Parti Marmaris Belediye Meclis Üyesi Elmas Ulupınar, partisinin ilçe teşkilatında partililerin yoğun katılımı ile Marmaris Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıkladı.

Ulupınar Ak Parti Marmaris ilçe yönetim binasında yaptığı aday adaylık duyurusunda, bazı konulara değindi. Elmas Ulupınar, muhtar olan dedesi ile çocukluk yıllarından bu yana vatandaşın sorununun kendi sorunları gibi çözmek için çalıştıklarını belirterek ‘Marmaris hak ettiği şekilde yönetilmeyi hak ediyor, artık yeter ‘ dedi.

Ulupınar ‘’Yıllardır bu şehrin su problemine çözüm bulamayan bu şehrin yöneticilerine sesleniyorum. Nüfus artışına dahi ön göremediğiniz, ön görüsü yüksek önceki dönem belediye başkanlığı yapan İsmet Karadinç’in yaptırdığı barajdan sonra, Marmaris için icraatsız, sudan sebeplerin arkasına sığınıp, insanlığı susuz bıraktığı yılların hesabı için bu millet hangi kapıyı çalacak. Köylerde dahi asfalt yolu olan bu kentin yolu yok çukura teslim olmuş durumda. Bir sene önce yaptığınız parke kilit yolları ertesi sene su borusu döşemek için bozup yamalı bırakıyorsunuz. Evet artık bu belediyecilik anlayışından yeteri kadar sıkıldık.

İmar planı yapılamamış hala çizilememiş bir Marmaris’te yaşıyoruz. Kırsal mahallelerde çocuğunu evlendirmek için ev yapmak isteyen insanımızın da derdine derman olamayan bu belediyecilik anlayışına sizler adına artık yeter demek için bugün huzurlarınızda Marmaris belediye başkan aday adaylığımı açıklıyorum. Ak belediyecilik vakti Marmaris için gelmişte geçmiştir. Hepiniz için biz hazırız 2024 yılında hep birlikte Marmaris’i Marmaris yapacağız.

İl genelinde sorunları dile getirdiğimiz zaman hep şunu ifade ediyorlar , “efendim büyükşehir yasası”. Efendiler, beyler, Büyükşehir Yasası Muğla’da sadece Marmaris için mi çıkmıştır. Büyükşehir yasası çıktığında beri gelişen şehirler varken biz niye bu çileyi çekiyoruz. Yapmayın, insanımızı mağdur etmeyin. Eğer yapamıyorsanız yapana bırakmayı da bilin.

Marmaris’in girişinden başlayarak en uç noktasına kadar Marmaris’e önce bir kimlik kazandıracağımızın sözünü vermek istiyorum. Bu şehir her yönüyle tertemiz olacak. Marmaris bizim ve biz Marmaris’iz. Bu Marmaris’in kaderi bizim ellerimizde. Bu kaderi de yazacak biziz. İşinde profesyonel olmuş çok değerli bir ekiple projelerimizi çok yakında duyurmuş olacağız.

Turunç yolu için özel çalışma,Taşlıca için hayvancılığın geliştirilmesi, Yangın sonrası eski İçmeler’in eski haline kazandırılması,Bayır’da defne ve hayvancılık, Turgut’ta tarıma elverişli alanlar yeniden işlevsellik kazandırılacak, Selden sonra bir çok sorun yaşanan Değirmenyanı bölgesi için ciddi bir yatırım, Orhaniye,Hisarönü, Çamlı, Karacasöğüt, Bozburun, Selimiye ve Söğüt için tekne yapımı, seracılık ve turizm. Hiçbir mahallemizi atlamadan projelerimizi hazırladık yakında hepsini sizlerle paylaşacağım.

Tüm Marmarislilere sesleniyorum, Marmaris’te değişim ve gelişim zamanı. Bu kentin kaderi sizin elinizde. 31 Mart günü göstereceğiniz iradeye güvenerek, sizden aldığımız güçle çıktığımız bu yolda 2024 artık Marmaris yılı olsun ‘’ diyerek kazanan Marmaris olsun mesajını iletti.

whatsapp-gorsel-2023-11-20-saat-17-03-03-ae9d8bf8.jpg

whatsapp-gorsel-2023-11-20-saat-17-12-58-a0f5a116.jpg

MUHABİR :YAREN ÖZDEMİR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.