MARMARİS AK PARTİLİLERDEN ÇOCUKLARA SATRANÇ TAKIMI

MARMARİS AK PARTİLİLERDEN ÇOCUKLARA SATRANÇ TAKIMI

AK Parti Marmaris İlçe Gençlik Kolları yönetimi, 23 Nisan kutlamaları kapsamında çocuklara satranç takımı hediye etti. Hediyelerini alan çocuklar partili gençlere teşekkür etti.

Ak Parti Marmaris İlçe Gençlik Kolları Başkanı Onur Peker ve yönetim kurulu üyeleri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında çocuklara büyük sürpriz yaptı. Ak Parti Muğla İl başkanlığının gönderdiği satranç takımlarını alan partili gençler, Kordon, Atatürk Caddesi ve parklarda çocuklara hediyelerini teslim etti. Satranç takımını alan çocukların yüzlerinde tebessüm eksik olmaz iken ailelere de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamı iletildi. Ana cadde ve parklarda 600 satranç takımı çocuklara hediye edildi.

Ak Parti Marmaris İlçe Gençlik Kolları Başkanı Onur Peker, “ Dünyada çocuklara armağan edilen tek bayram olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını ilçemizde gurur ve coşkuyla kutladık. Geleceğimizin güvencesi çocuklarımızın mutluluklarına ortak olmak için gönderilen satranç takımlarını çocuklarımıza hediye ettik. Hediyeleri alan çocuklarımızın yüzlerinde tebessümü görmek büyük bir gurur. Çocuklarımızın gözlerindeki mutluluk her şey değer” dedi.

whatsapp-image-2022-04-24-at-14-02-35-3.jpegwhatsapp-image-2022-04-24-at-14-02-35-4.jpegwhatsapp-image-2022-04-24-at-14-02-35.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.