MARMARİS AK PARTİ RAMAZANIN İLK SOFRASINI ÖĞRENCİLERLE KURDU

MARMARİS AK PARTİ RAMAZANIN İLK SOFRASINI ÖĞRENCİLERLE KURDU

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Marmaris Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’nda okuyan öğrencilere Ak Parti yönetimi tarafından iftar yemeği verildi. Öğrenciler, Sayın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yanındayız mesajı verdi.

AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete, Marmaris İlçe Başkanı Ceyhun Gökmen ve yönetim kurulu üyeleri, Ramazan’ın ilk iftar yemeğini üniversiteli öğrencilere verdi. Ak Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete, Ak Parti Marmaris İlçe Başkanı Ceyhun Gökmen, İlçe Başkan Yardımcısı İsmail Güleryüz, Ozan Şaban, İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Kazım Akgün, Ferdi Öztekin, kadın ve gençlik kolları yönetiminin katıldığı iftar yemeği dualarla açıldı. İl başkanı Mete ve İlçe Başkanı Gökmen iftardan sonra öğrencilerle sohbet etti. Öğrencilerin talep ve dileklerini dinleyen Mete, “ Türkiye, yeni bir döneme, değişime hazırlanıyor. Bu değişimin gençler olmadan başarılı olması mümkün değil. İnanıyoruz ki; gençlerimiz kendilerine yakışanı yapıp Sayın Cumhurbaşkanı ve genel başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a omuz verecekler” dedi.

whatsapp-image-2022-04-02-at-21-18-22-1.jpegwhatsapp-image-2022-04-02-at-21-18-23-1.jpegwhatsapp-image-2022-04-02-at-21-18-24-1.jpegwhatsapp-image-2022-04-02-at-21-18-24.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.