MARMARİS AK PARTİ İLÇE BAŞKANI CEYHUN GÖKMEN HALKIN YANINDA

MARMARİS AK PARTİ İLÇE BAŞKANI CEYHUN GÖKMEN HALKIN YANINDA

Ak Parti Marmaris İlçe Başkanı Ceyhun Gökmen, kırsal Hisarönü Mahallesi’nde incelemeler de bulunarak vatandaşları ziyaret edip talep ve sorunları dinledi.

Marmaris AK Parti İlçe Başkanı Ceyhun Gökmen, ilçeye 21 kilometre mesafedeki kırsal Hisarönü Mahallesi’nde bir dizi ziyaret ve incelemeler de bulundu. Mahalle Başkanı Selim Yaşar ile Yunus Karakurt’u yanına alan partililer ziyaretlerini yaptı. İlk olarak Hisarönü İlköğretim Okulu’nda sel sonrası zarar gören kısımlar incelendi. Ardından sel riskini azaltmak için yapılan destek yapılar kontrol edilerek yerinde inceleme yapıldı. Mahalle merkezine giden Ak Parti Marmaris İlçe Başkanı Ceyhun Gökmen, burada vatandaşlarla buluştu. Vatandaşların talep ve sorunlarını dinleyen Gökmen, yapılacak acil çalışmaları kurumlara iletmek için notlarını aldı. Kırsal mahalle sakinlerinin bağırlarına bastığı Gökmen, ziyaret hakkında açıklama yaptı.

MAZERET ÜRETEREK DEĞİL HİZMET EDEREK YOLA DEVAM EDİYORUZ

Ak Parti Marmaris İlçe Başkanı Gökmen şunları ifade etti. “Mazeret üreterek değil, mücadele ederek, doğru bildiğimiz yolda, halkın derdiyle dertlenerek, durmak yok yola devam ediyoruz. Kırsal mahallemizin çok ciddi sorunları mevcut. Bu sorunları oturduğumuz yerde değil bizzat giderek tespit ediyoruz. Hisarönü İlköğretim Okulu’nda selden dolayı kısmi zararlar mevcut. Marmaris’imizin hayırsever işadamlarını okulumuza sahip çıkmak için çalışma içindeyiz. Marmaris halkının sorunlarına çare olmak için dünde olduğu gibi bugünde ve yarında yanlarındayız. Esnaf ve ev ziyaretlerimizi sürekli yapıyorduk. Bundan sonra daha sıklıkla devam edeceğiz. Çözüm için buradayız” dedi.

whatsapp-image-2022-09-21-at-00-00-54-1.jpegwhatsapp-image-2022-09-21-at-00-00-54.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.