MARMARİS 1923 KULÜBÜ BAŞKANI DİNÇ 'ONLARA OTOBÜS BİZE BÜTÇE YOK'

MARMARİS 1923 KULÜBÜ BAŞKANI DİNÇ 'ONLARA OTOBÜS BİZE BÜTÇE YOK'

Marmaris Belediye Gençlikspor kulübüne otobüs hediye edilmesinin ardından Marmaris 1923 Spor Kulübü Yönetim Kurulu çok çarpıcı iddialarda bulunarak ' hani bütçe yoktu?' diye sordu.

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, geçtiğimiz gün Marmaris Belediye Gençlik Spor Kulübünün 100. Yıl Cumhuriyet Balosunda, kulübe bir otobüs hediye ettiklerini açıklamıştı. O sürprizin ardından ilçedeki diğer spor kulüplerinden tepkiler ve iddialar yağdı.

Marmaris 1923 Spor Kulübü Yönetim Kurulu, sosyal medya hesaplarından Marmaris Belediye Gençlikspor Kulübüne yapılan desteklerin adil olmadığını, kendilerinin defalarca Belediyeye dilekçe bıraktıklarını ancak ‘bütçemiz yok ‘ denilerek isteklerinin geri çevrildiğini belirttiler.

Marmaris Belediye Gençlikspor kulübüne Belediye tarafından hediye edilen otobüsün bardağı taşıran son damla olduğunu ifade eden Marmaris 1923 Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Görkem Murat Dinç bir açıklama yaptı.

‘Bütçe yok seneye gel’

Kulüp Başkanı Dinç ‘ yönetime geldikleri günden bu güne kadar her yıl dilekçe yazdık bütçemiz yok dediler, bu yıl tekrar yazdık, destek istedik yine’ paramız yok, bütçemiz yok seneye gel’ dediler. Sonra bir baktık, yeni formalar, yeni oyuncular, yeni otobüs alınmış. Boşa harcayacak paramız yok dediler ama yaptıkları şovu şaşkınlık ve kırgınlık ile izledik’’ dedi.

‘Marmaris’te 23 tane amatör spor kulübü var, korkularından haklarını arayamıyor’

Görkem Murat Dinç yapılanların haksızlık olduğunu iddia ederek ‘ hem Marmaris yaşayanı hem de amatör bir spor kulübü başkanı olarak soruyorum. Boşa harcayacak paramız yok dediniz, Belediye spor kulübüne bir dünya futbolcu transfer ettiniz. Kimlerin hakkı olan paraları nerelere kimlere dağıttınız? Marmaris’te ki 23 tane Amatör Spor Kulübünün çok değerli Başkanları, yöneticileri ve çok değerli basın mensupları bu olaylara daha ne kadar sessiz kalacaksınız? Hakkımızı nerde nasıl ne şekilde arayacağız? Marmaris’te ki tüm sporcuların hakkını yiyen bu kişilerin dokunulmazlıkları mı var? Neden kimse sesini çıkartmıyor? Neden herkes susuyor?

Sanırım hiç kimse bu kişileri karşısına almak ve ters düşmek istemiyor, hiç bir yerde tek satır yazı yazılmıyor, bir tek eleştiri yapılmıyor ‘’şeklinde isyanını dile getirdi.

‘Marmaris’teki hiçbir amatör spor kulübü destek görmüyor’

Marmaris 1923 Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Dinç ‘ Bakın Marmaris’te ki hiç bir amatör spor kulübü destek görmüyor. Amatör Spor Kulüplerinin İlçe Belediyesinden her yıl alması gereken maddi, manevi ve ayni yardımlarını alamıyor. Hakkı olanı isteyemiyor. İlçe Belediyesinin yıllık bütçesinin binde on ikisi olan ve amatör spor kulüplerine dağıtılması gereken paralar nerede? Tüm parayı tek bir amatör spor kulübünün kasasına aktarıyorsunuz. Bunu da resmî belgeler ile ispat ettiğimiz halde bir Allah’ın kulu da çıkıp hiç bir şey demiyor, yazmıyor. Herkes halinden memnun demek ki ya da belediyeden yardımlarınızı kimseye haber vermeden alıyorsunuz sanırım. Sustuğunuza göre, kimseyi eleştirmediğinize göre, hakkınızı sorgulamadığınıza göre halinizden memnunsunuz demektir’’ şeklinde çarpıcı iddialarda bulundu.

Marmaris 1923 Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Görkem Murat Dinç ‘ yanlış anlaşılmasın, hak, hukuk, adalet çerçevesinde konuşuyorum, belediyenin sadece tek bir spor kulübüne değil ilçedeki tüm spor kulüplerine destek vermesini canı gönülden isterdim. Bizler üvey evlat muamelesi görmek, görünmezden gelerek itibar zedelenmesi yaşamak istemiyoruz. Tüm iddialarımın belgeleri ile arkasındayım. Bizler de spor kulübü olarak ilçemizde varız, biz de başarılarımız ile Marmaris’in adını daha önce defalarca duyurduk ve duyurmaya devam edeceğiz. Yapılan haksızlıklara sessiz kalmak istemedik. Yetkili kim varsa bu konu ile ilgili hem özür hem açıklama bekliyoruz ‘’ dedi.

366536083-6470694209679851-2216107515488341026-n.jpg

393128590-6719006968181906-7703238869479638356-n.jpg

342981432-1454435978694728-1381377908425122465-n.jpg

gorkemmuratdinc.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.