KIŞ TROFESİNİN ŞAMPİYONLARI ÖDÜLLERİNİ ALDI

KIŞ TROFESİNİN ŞAMPİYONLARI ÖDÜLLERİNİ ALDI

Bu yıl 13.cüsü Marmaris Uluslararası Yelken Kulübü (MIYC) tarafından organize edilen ve 6 ayaktan oluşan, 22 Ocak’ta başlayan Uluslarası Yelken kış trofesi sona erdi.

28 yelkenli tekne ve 300 yarışmacının katıldığı trofede Marmaris körfez içinde iki yarış bugün de körfez içinde başlayarak körfez dışında karga taşının etrafını dolaşarak biten yarışlardaki galipler ödül töreninde kupalarını aldılar.

Yelkenli teknelerin boyut ve ağırlıklarına göre belirlenen IRC 0, IRC1,IRC2,IRC3VE IRC4 gruplarından oluşan teknelerin rüzgarın hızına göre balonlarını açması, yarış komitesi tarafından kurulan parkurları hatasız tamamlamaları ve yarışı centilmence önde bitirmeleri ile derecelendirilen yarışmacıların ödülleri bu akşam düzenlenen tören ile takdim edildi.

Marmaris Uluslararası Yelken Kulübünün bahçesinde gerçekleşen ödül töreninde Nisan ayında düzenlenen 5.ayak yarışlarında, 6. Ayak yarışlarında dereceye giren takımlar ve tüm trofe kapsamında ilk üçe giren takımlar kupalarını aldılar.

Marmaris Uluslararası Yelken Kulübü Başkanı Zafer Öznur ‘’ 6 ayaktan oluşan 2022 yılının kış trofesini başarı ile tamamladık. Bu gece şampiyonlara ödüllerini takdim ettik. Önümüzdeki yıl için yarış takviminin hazırlıklarına başladık. Yarışlarda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum ‘’ dedi.

Trofenin IRC0 grubunda yarışan ve genel sonuçlarda da şampiyon olan Eker 40 teknesinin kaptanı Ahmet Eker ‘’ 10 kişilik ekibimiz ile 6 ayağı bitirdik. Çok güzel bir rekabet ortamında başarılı yarışlar yaptık. Marmaris Yelken sporu ve yarışları için çok güzel bir bölge, önümüzdeki yıl tekrar geleceğiz ‘’ dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.