KARAAĞAÇ  ‘MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNİN TURİSTİK İLÇELERE 10 YILLIK BORCU VAR’

KARAAĞAÇ ‘MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNİN TURİSTİK İLÇELERE 10 YILLIK BORCU VAR’

Memleket Partisi Marmaris ilçe başkanı Eczacı Serdar Karaağaç yaklaşan yerel seçimler öncesi ‘’Muğla Büyükşehir’in en büyük gelir kapısı olan Turistik ilçelere 10 yıllık hizmet borcu var’’ dedi.

31 Mart yerel ve mahalli seçimler öncesinde ‘’henüz aday ismimizi açıklamamız için erken’’ diyen Serdar Karaağaç özellikle Muğla büyükşehir belediyesi başkanı Osman Gürün’ün yeniden aday olmamasını yerinde bir karar olduğunu belirtti. Karaağaç ‘Osman Gürün’ün Büyükşehir’e yeniden aday olmamasını çok doğru bir karar olduğunu düşünüyorum, özellikle Osman gürün döneminde yapılan bazı işlemleri eksik görüyorum ve sadece Marmaris’i değil Fethiye, Köyceğiz, Datça, Dalaman, Dalyan, Sarıgerme turistik ilçelerde eksik kaldığını üvey evlat muamelesi yapıldığını düşünüyorum. Ve yeni gelecek olan Büyükşehir Belediyesi turizm gelirinde önemli getirisi olan bu ilçelere 10 yıllık borcu olduğunu düşünüyorum.’’ şeklinde konuştu.

Başkan Karaağaç ; yerel seçim sürecinin henüz kulislerdeki dedikodulardan ibaret olduğunu asıl sürecin Aralık ayından sonra canlanacağını belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum