İYİ PARTİLİLER KÖYCEĞİZ'DE BULUŞTU

İYİ PARTİLİLER KÖYCEĞİZ'DE BULUŞTU

İYİ Parti yerel yönetimlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Muğla Milletvekili Prof. Dr. Metin Ergun Yönetime yeni seçilen Köyceğiz ilçe başkanlığı ilçe yönetimini ziyaret etti.

İYİ Parti yerel yönetimlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Muğla Milletvekili Prof. Dr. Metin Ergun Yönetime yeni seçilen Köyceğiz ilçe başkanlığı ilçe yönetimini ziyaret etti. Ziyarete İYİ Parti Muğla İl Başkanı Davut Cumhur Akmeşe, Menteşe ilçe başkanı Deniz Ekinci ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

İKTİDAR İYİ PARTİNİN SİYASETİN MERKEZİNDE OLMASINDAN, MAKULUN PARTİSİ OLMASINDAN RAHATSIZ

Metin Ergun; İktidar partisi İYİ partinin merkezin siyasetinde olmasından rahatsız, İYİ Parti cesurlar hareketi Türkiye’de umut olmuş durumda korkuyla konuşamayanlar artık İYİ Parti çatısı altında rahatça konuşup siyaset yapabiliyorlar dedi. Konuşmasına devam eden Ergun Türkiye siyasetinde geçmişten bugüne yaşananları özetledi ve Türkiye’de oyum boşa gitmesin diye oy vermeyen seçmen kitlesi artık İYİ partinin yüzde yirmi oy oranını geçtiğini görüyor. Bu da seçmenlerin artık siyasetin merkezinde olan İYİ partiye oy verdiğinde verdikleri oyun boşa gitmeyeceğine dair güvenleri oluştuğunu gösteriyor. Bu güven İYİ Partiyi birinci parti yapacaktır dedi.

İYİ PARTİ SAYIN MERAL AKŞENER BAŞKANLIĞINDA BİR KADRO HAREKETİDİR.

İYİ parti kurmayları iktidara gelir gelmez tüm konular da Liyakat esaslı işinin ehli kadrolarla görev alarak çok kısa sürede Türkiye’de Refah, Çoğulcu Demokrasi, Güçlü Ekonomi sistemi kurmak için çalışacaktır. Bunun için birçok proje hazırlanmaktadır dedi.

SÜREKLİ SAHADA VATANDAŞIMIZI DİNLEYEREK, POLİTİKALARIMIZI ÇÖZÜMLERİMİZİ ANLATIN.

Ergun Köyceğiz ilçe teşkilatına adım adım gezerek İYİ partinin politikalarını anlatmalarını ve vatandaşların beklentilerini, ihtiyaçlarını iyi tespit etmelerini söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.