İYİ PARTİ MUĞLA MİLLET VEKİLİ ADAYI SAATÇİ MARMARİS’TE ZİYARETLERDE BULUNDU

İYİ PARTİ MUĞLA MİLLET VEKİLİ ADAYI SAATÇİ MARMARİS’TE ZİYARETLERDE BULUNDU

İYİ Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve 28.dönem Muğla Milletvekili adayı Behçet Saatcı seçim kampanyaları dahilinde Marmaris’te biz dizi ziyarette bulundu.

Vekil adayı Saatçi Marmaris'te ilk ziyaretini ilçe yönetim ve seçim ofisine yaptı. İlçe Başkanı Ali Toksoy ve İlçe teşkilatı ile bir araya gelen Saatçi’ye Marmaris’ten Milletvekili adayı Tulgay Hasar’da eşlik etti.

‘Eleştirdiğimiz makama talip olduk yoksa yaptığımız iş dedikodudan öteye gitmezdi’

İYİ Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Muğla ikinci sıra Milletvekili adayı Behçet Saatcı seçim ofisinde yaptığı konuşmaya ‘’Eleştirdiğin işe talip olacaksın! Yoksa yaptığın dedikodudan öteye gitmez. Bu ayrıştırmaya, ötekileştirmeye son verip, hep birlikte etle tırnak gibi olup Türkiye’mizin İYİ olması için çok çalışacağız’’ sözleri ile başladı .

‘Siyaset iddia işidir, Biz İYİ ler ve cesurlar hareketi olarak yola çıktık ‘’

Saatçı ‘’ Biz irade ortaya koyduk siyaset, iddia işidir daha iyisini yaparım iddiası Biz de bu iddia ile yola çıktık. Sayın genel başkanımızın önderliği ile zaman zaman eleştirilsek de çizgimiz ve istikrarımızdan hiçbir zaman vazgeçmedik. Biz iyiler ve cesurlar hareketi olarak Türkiye'yi 1923 Atatürk'ün kurduğu kuruluş değerleri ve felsefesine geri getirip yeni bir devlet inşa etmek üzere yola çıktık . Bizim amacımız birilerini milletvekili yapmak birilerini ileride Belediye Başkanı yapmak vesaire vesaire değil .Nefes alıp verdiğimiz sürece umut vardır nefes aldık ve bugün umutluyuz İlçe Başkanı ilçe teşkilatına teşekkür ederim. İYİ Parti olarak bizim amacımız dünyalık makam kapmak mücadelesi değil gençlerimizin istikbali, hakkaniyetli bir gelir dağılımı liyakatin yerine sadakatin olduğu, yerli üretimin geliştirileceği, çiftçimizin refaha ereceği, talan edilen topraklarımızın yaşam alanlarına çevrileceği yaban hayatına geri dönüleceği, kirletilen Deniz ve sularımızın yeniden temizleneceğine, kadınlarımızın haklarıyla özgürlüğüne, savrulan dış politikayı yeniden rayına oturtulduğu bir ülke haline gelebilmektir ‘’ dedi.

Behçet Saatçı ve İlçe Başkanı Ali Toksoy, Milletvekili adayı Tulgay Hasar ve İYİ parti ilçe teşkilatı ile birlikte ilçe ziyareti için ofisten ayrılarak esnaflar ve vatandaşlar ile kucaklaşarak sohbet ettiler.

whatsapp-image-2023-05-06-at-15-04-59-2.jpeg

whatsapp-image-2023-05-06-at-15-04-58.jpeg

whatsapp-image-2023-05-06-at-15-04-59-1.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.