İYİ PARTİ MARMARİS İFTARINA VATANDAŞTAN YOĞUN İLGİ

İYİ PARTİ MARMARİS İFTARINA VATANDAŞTAN YOĞUN İLGİ

İYİ Parti Marmaris İlçe Teşkilatı, partililere ve vatandaşlara Ramazan ayı vesilesiyle iftar yemeği düzenledi. Parti binası önünde bulunan sokağın kapatılarak verilen iftar da 600 tabldot yemek dağıtıldı.

İYİ Parti Marmaris İlçe Teşkilatı Başkanı İş adamı Ali TOKSOY, Ramazan ayı vesilesiyle iftar yemeği düzenledi. Tepe Mahallesi 36 sokak üzerinde bulunan parti binası önündeki sokak alınan izin ile kapatıldı. Masa ve sandalyeler konularak hummalı bir çalışma başlatıldı. Tamamlanan hazırlıklar sonrası İYİ Parti Muğla Milletvekili Metin Ergun, Muğla İl Başkanı Davut Cumhur Akmeşe, Menteşe İlçe Başkanı Deniz Ekinci, partililer aileleri ile birlikte iştirak etti. Ezan okunması ve dua sonrası iftar hep birlikte açıldı. Partili ve partiye gönül veren 600 kişi iftar yemeğine katıldı. Okunan dua ardından partililer masalarında Marmaris, ülke ve Muğla gündeminde yaşanılan gelişmeleri değerlendirdi.

TOKSOY, “ RAMAZAN ŞERİFİMİZ MÜBAREK OLSUN”

Sitemize özel açıklama yapan İYİ Parti Marmaris İlçe Başkanı İş adamı ALİ TOKSOY, “ Ramazan Ayının, kalplerin dirildiği gönüllerin aydınlandığı nefislerin kırıldığı insani duyguların tekrar hatırlandığı manevi yaşamın dolu dolu yaşandığı müstesna bir zaman ayıdır.Bu ayda İYİLİKLER çoğalır, kötülükler azalır yoksul ve düşkünlere yardım elleri uzanır. Sevapların katlanarak çoğaldığı İYİLİKLER ayıdır. Ramazan Ayı her yönüyle birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının nazariyeden fiiliyata döküldüğü ve güçlenerek pekiştiği bir aydır. Şehri ramazanımızın hanelerimize bolluk ve bereket ailelerimize sağlık, sıhhat ve afiyet tüm insanlarımıza sükûnet ülkemize barış ve huzur getirmesini cenabı-ı Allah’tan niyaz eder. Ramazan-ı şerifimizin tüm Müslüman âlemine ve Marmarisli hemşerilerimize mübarek olmasını dilerim” dedi.

whatsapp-image-2022-04-17-at-22-37-11-1.jpegwhatsapp-image-2022-04-17-at-22-36-57.jpegwhatsapp-image-2022-04-17-at-22-37-11-3.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.