İYİ PARTİ MARMARİS BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ALİ ACAR KİMDİR?

İYİ PARTİ MARMARİS BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ALİ ACAR KİMDİR?

31 Mart yerel seçimlerinde İYİ Parti den aday gösterilen ve daha önce 2004 yılından 2019 yılına kadar Marmaris Belediye Başkanlığı görev yapan Ali Acar kimdir?

İYİ Parti Marmaris Belediye Başkan Adayı Ali Acar 9 Eylül 1955 Marmaris doğumlu olup Sevgi Acar ile evli olup iki çocuk babasıdır.
Yüksek Öğrenimini Ankara İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi'nde tamamlayan Acar halen yönetmekte olduğu otelini 1988 yılında aile şirketi olarak sektöre kazandırmıştır.
Güney Ege Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (GETOB) yönetiminde Başkan Yardımcısı olarak 6 yıl, Marmaris Ticaret Odası’nın kuruluşunda ise Başkan Yardımcısı olarak, 4 yıl görev yapmıştır. 1999 – 2004 yılları arasında Marmaris Belediye Meclisi’nde 5 yıl görev almıştır.
3 dönem Marmaris Belediye Başkanlığı görevini sürdürmüştür.
2004-2019 yılları arasında 3 dönem Cumhuriyet Halk Partisi’ni temsilen Marmaris Belediye Başkanlığı görevini sürdürmüştür. 2019 yılında Memleket Partisinden tekrar aday olmasına rağmen CHP li aday Mehmet Oktay’a görevi teslim etmiştir.

2024 yılında İYİ Parti’den aday olan Ali Acar’a vatandaşlar ‘ özlenen Başkan Ali Başkan ‘ diye tezahüratlar yaparak destek vermeye devam ederken seçim kampanyasında ‘Marmaris Yeniden İYİ’ olacak sloganını kullanıyor.

s.Muhabir: Fulya AYBAT

marmaris-belediye-baskani-adayi-ali-acar-banner001.png

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.