İYİ PARTİ GENEL BAŞKANINDAN YANGINLARLA İLGİLİ SERT PAYLAŞIM

İYİ PARTİ GENEL BAŞKANINDAN YANGINLARLA İLGİLİ SERT PAYLAŞIM

Datça ve Çeşme'deki yangınları kontrol altına çalışmaları havadan ve karadan devam ederken İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, yangınlar için gerekli önlemlerin alınmadığı gerekçesiyle tepki gösterdi.

aksener-den-orman-yangini-tepkisi-zamanlarini-15075398-11-m.jpg

Datça ve Çeşme'deki yangınları kontrol altına çalışmaları havadan ve karadan devam ederken İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, yangınlar için gerekli önlemlerin alınmadığı gerekçesiyle tepki gösterdi. Akşener, yangınları büyük bir endişeyle takip ettiğini belirterek "Yangın sonrası şovlara ayrılan zaman, yangın öncesinde alınması gereken önlemlere ayrılmadığı için canlarımızın çığlıklarını duymaya, ormanlarımızın küle dönüşünü izlemeye devam ediyoruz." dedi.

"ORMANLARIMIZIN KÜLE DÖNÜŞÜNÜ İZLEMEYE DEVAM EDİYORUZ"

Meral Akşener, bugün Muğla'nın Datça ilçesi ile İzmir'in Çeşme ilçesinde çıkan orman yangınlarını sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımla değerlendirdi. Akşener'in paylaşımı şöyle: "Datça ve Çeşme'de yaşanan yangınları büyük bir endişeyle takip ediyorum. Yangın sonrası şovlara ayrılan zaman, yangın öncesinde alınması gereken önlemlere ayrılmadığı için canlarımızın çığlıklarını duymaya, ormanlarımızın küle dönüşünü izlemeye devam ediyoruz. Çok yazık."

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.