İYİ PARTİ GENEL BAŞKANI AKŞENER ' SIRTIMIZDA TALAN VE YALAN YARA İZİ YOK'

İYİ PARTİ GENEL BAŞKANI AKŞENER ' SIRTIMIZDA TALAN VE YALAN YARA İZİ YOK'

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 31 Mart Yerel Seçimlerine günler kala bir dizi ziyaret programı için Muğla’ya geldi. Akşener, Dalaman, Ortaca, Köyceğiz ilçelerinin ardından Marmaris’te iftar programına katıldı.

“Sırtımızda yalan ve talanın yarası yok, adaylarımızın da olmadığı için dimdik duruyorlar. Dünya cenneti şehrin koylarının, sahillerinin talan edilmesini istemiyorsanız, size hizmet edecek insanları seçin” dedi.

İYİ Parti Marmaris ilçe örgütünün 19 Mayıs Meydanında kurduğu ve yüzlerce kişinin geldiği iftar sofrasına katılan genel Başkan Meral Akşener, vatandaşlarla ve partililer ile bir araya geldi. Marmaris Belediye Başkan adayı Ali Acar ve Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Metin Ergun’un konuşmalarının ardından sahneye çıkan Akşener, muhalefet ve iktidar partilerine seslendi.

Genel Başkan Meral Akşener ‘’ iki Belediye başkanımı dinledim ve ortak bir noktada itirazları var birazdan davet edeceğim diğer ilçe başkanlarımız da inşallah başkanlarımız olacak onları da konuştursak aynı cümleleri kuracaklardı oda bir Muğla dünyanın incisi dünya cenneti bir coğrafya bir ikincisi de talanın kol gezdiği bir şehrimiz. Ve her iki arkadaşımda talana talan olduğu zaman yalan olur başkanlarım söz verdiler ki bu şehri bugün Marmaris’teyiz Muğla’yı talana teslim etmeyecekler’ dedi.

‘navigasyonla Muğla’yı dolaşan değil gerçek Muğlalılar Başkan adaylarımız’

Akşener Konuşmasında ‘Biz bir zor yola çıktık 2017’de bugün başımızda bulunan bu ucube sistem. o sistem bütün her şeyi bütün gücü bir kişinin iki dudağı arasına koydu ve değerli kardeşlerim biz bu ak partinin iktidarları itibaren mecliste oluşturulmaya Türkiye’de oluşturulmaya çalışılan Amerika’dakine benzer iki kutuplu siyasetin seçmeni çırak çıkardığına inandığımız milletimizi sistemin dışına gittiğine inandığımız için milletimizin sesi olmak üzere bu partiyi kurduk. Ali acar gibi dürüst kişiler bizim içimizde bu arkadaşlarımız yer aldılar. Metin Ergün beyefendiye de teşekkür ediyorum çünkü o da Muğlalı olarak Milas’ın bir köyünden kardeşimiz olarak yani navigasyon ile zor köy ilçe bulacaklar arkadaşların yetine Muğla’yı bilen Muğlalı ve Muğla’ya hizmet için elinden ne geliyorsa yapan bir kardeşimiz de Muğla’dan Büyükşehir adayı oldu.’’

Meral Akşener ‘’Belediyecilik şu eğer sizin vergilerimizle oluşan o bütçeyi israf etmezseniz insan kayırmazsanız iş insanlarından bedavadan kendi cebinize alıp ama Marmaris halkı için peşkeş çekmezseniz büyüklere yaranamazsınız ama şehrinize gerçekten ilçemize ilinize büyük şehrinize hizmet edersiniz. O nedenle ben Ali başkana Metin Ergun’a oy istiyorum. Yani bu dünya cenneti şehrin koylarının sahillerinin talan edilmesine istemiyorsanız büyük paralar harcayarak her tarafı Donatanları bu paraları kampanyadan bahsediyorum nereden bulduğunu merak etmiyorsanız şehrinizi ülkeniz talan edilecektir onlara oy vermeyin gerçekten oy vermeyin’’ diyerek vatandaşlara seslendi.

Emeklilerinin maaşlarına da değinen Akşener ‘’ Emeklilerimizden bahsetmek istiyorum bugün Sayın Erdoğan zam isteyip duruyor demiş benden ötürü öyle şey olur mu demiş çünkü biz demiş promosyonları yükselttik öyle düzeltiyoruz ben emeklilere Sayın Erdoğan net bir şekilde şunu söylüyorum 10.000 TL emekli maaşıyla bu insanlar aç bir bu bayram parası 7000 TL’ye çıkaracaksın iki 11.000 TL seyyanen zam yapacaksın ve en düşük emekli maaşını asgari ücret seviyesine çıkaracaksın’’ diyerek 100 bin öğretmen ataması için de çalışmaları yaptıklarını belirterek hem emeklilerin hem de öğretmenlerinin oylarına talip olduklarını iletti.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Muğla Büyükşehir Adayı Metin Ergun, Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar ve diğer ilçe belediye başkan adaylarını sahneye davet ederek birlik fotoğrafı çektirmesinin ardından, iftar sofrasına oturdu. Akşener iftar programının ardından farklı programlara katılmak üzere Marmaris’ten ayrıldı.

photo1711384192.jpeg

dsc02258.jpg

dsc02321.jpg

dsc02300.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum